Monday, April 25, 2011

preggy moment..


-
salam monday buat semua kengkawan.....:)..

tiba-tiba entry preggy kan???...
hehe...jangan tersilap ye...ada moment di belakang..
hari ini sengaja nak citer time preggy dulu...
rindu tetiba nak pregnant balik..indahnya saat itu..membawa anak dalam kandungan sehingga 9bulan..
rasanya tak sampai 9 bulan sebabnya...saye bersalin 2 minggu awal dari tarikh sepatutnya..


sudah tiba masanya untuk beri saidatul adik..:)..wah..ayat dah tak tapis...jujur nih...
peneman untuk saidatul..
moga Allah permudahkan..berusaha,berdoa dan bertawakal...AMIN.....



hari ini...hati ni nak update tentang moment time preggy dulu..
rasa berkobar nih..
anak ibu...saidatul mardhiah..jangan lupa tengok ibu kat sini ye..
time ibu membawa saidatul...
saidatul membesar di dalam perut ibu dengan sihat..
saidatul lahir dengan berat 3.20kg..pada pukul 4.27pm hari khamis..pada hari raya ke lima...huhu..
kalut dier nak kuar..nasib ibu dah bedal macam-macam....






kami yang baru di ijab kabul kan..
Alhamdulillah..kami suami isteri yang sah..
tak perlu takut untuk berpelukan..
tak perlu takut untuk berkasih sayang..
hehe....

31 may 2008....

kami di satukan....










time baru tau kata mengandung..
picture sebelah time tu jugak dah dekat kena antar incik suami ke KLIA...
sedey oo....berdikari tanpa insan tersayang....
sampai 9 bulan pun still alone sebab incik suami kena buat pulak combine course di ALAM..
tapi dia selalu memberi support yang terbaik buat isterinya..


nasib raya ada bersama.....


















































hehe..time ni baru buka 2cm...
tak rasa apa-apa lagi..
dok fikir nak makan je..hehe..







and lastly...
hasilnya sangat lumayan....
budak tecik dah masuk setahun tujuh bulan...
tak lama lagi dah nak masuk 2tahun..
hai...kejapnya saidatul membesar..





SAIDATUL MARDHIAH BEGUM..
ATTA : SAID NIZAM BIN ABOO BUCKER
IBU : MADIHAH BT AHMAD KHATIB..

kami bangga punya kamu..








ibu dan atta sayang saidatul...
we love you so much..








GUD NITE...
sweet dream....








5 comments:

Nurul Farahana Rahim said...

ya ALLAH comelnye saidatul...kak diha,saidatul mmg fotogenik ye?pndai die buat mimik muke dpn cam..hehee..=D
kak diha,walaupn da msuk buln ke7,still ta nmpak lg kn prut akak tu..ehehe

linda said...

saidatul masa bb bulat pipi dia..geram betul linda tengok hihi :) mmg rindukn masa diaorg bb.ni yg nk kena dpt bb baru ni kekeke

dieha said...

nurul farahana : hehe..dik..dia mmg fotogenik..smp skrg pun suruh senyum..dia senyum ja..hehe..ikut akk kot..may b masa ngandung hr tu asyik nk bergambar ja.hehe..perut akk di cover dgn baju dik..ms 8 bulan perut dah besar,,,

dieha said...

linda : betul..bulat pipi time tu.skrg dah kureng ckit..lasak sama nih..hehe..

wan norulkhamisa said...

brpe kilo mase kuar? perut diha pun besar ms preggy

Related Posts with Thumbnails