Wednesday, April 13, 2011

kami bahagia....



Assalammualaikum....:)

senyum simpul di pagi khamis nih..
dah hari khamis rupanya..sekejap je masa berlalu...
dan pejam celik kami pun dah kembali bertiga...

must pakat dah tahu apa yang nak di story oleh puan madihah kan??
jom kita share alkesahnya....:)




Alhamdulillah incik nizam selamat kembali ke pangkuan kami..
selepas beberapa bulan di culik oleh kapal putri firus satu..
atas dasar belas kasihan mereka melepaskannya dgn hati yang terbuka...
thanks atas keprihatinan kalian di sana..hehe..

semalam dapat juga pick up incik nizam di airport penang..
even airport di sana kucar kacir sedikit kerana skrg under maintenance..
tapi Alhamdulillah kami dapat melaluinya...

thanks to my young sis kerana sudi teman kakakmu ke sana..
padahal dia letey tapi dia buat juga demi kakak and abang iparnya...:(


kami bertolak dalam pukul 6 and sampai sana dalam pukul 7..
time ke sana jam pulak ..tapi kami tak perlu tunggu lama di sana...







on the way ke airport Penang...
tengah mood happy nak berjumpa cinta hati kami....











breastfeed terapi terbaik untuk saidatul..
already 17mths...
hope complete till 2years...
my dream forever...








nak upload jugak even picture tak cantik..
hehe..si dia dah kurus...
syioknya...keje teruk kah kanda...









yabedabedoooo...
dah complete bertiga..
bahagia saat ini..
hanya Allah yang tahu...
hanya yang melaluinya akan memahami semua ini..








picture ni dah di edit...
still gelap...
tangan yang bukan jenis berseni agaknya...

first met....saidatul macam blurr...malu-malu mieow-mieow pun ada....
lastly dah okay..asyik tunjuk atta je..hehe...





Alhamdulillah selesai mengupdate kisah gumbira kami bersama...
now three of us bergolek-golek di ruang tamu...
sian mereka berdua..teman ibu ye....






picture di bawah...dari incik nizam..
time ni pakat-pakat pakai uniform baru...
cantik,nmpk kemas...look more handsome la...tambah dgn name tag comey...
hehe..baju dah bertukar..hope management di MISC juga akan berwajah baru....lebeh efficient and systematics...:)












da....da.....

assalammualaikum..




12 comments:

Lia said...

sweet complete family... weeee..

Marsha~ said...

woaaahhh... bestnyeeeeeee... pasni seronoklah kemana sahaja bertiga

Ainul Hayat said...

Bestnye kak dieha. Semoga happy selalu kak. Gunakan masa yang ada ni sebaik-baiknya. Bape lama suami akak cuti?

Azie said...

gumbiranya hati....hilang skit rasa sakit kaki tu naaa....hehehehe...happy for u diha adikku...

yat mama qiestina said...

wehooooooooooooooo dah polok2 daaaah :)

yeay jom kita jayakan misi kasi adik kat budak notty berdua tu.hahaha tetiba :P


am happy for u lalings:D

dieha said...

lia : alhamdulillah lia..happy kembali..:)

marsha : bertiga lebey baik..hehe..:)

dieha said...

ainul hayat : tq ainul..hubby dpt cuti smp jun..tp kami dah bincang..nak raya sesame..may b naik awal may..tgk pada opis klu diaorg ok..:)

dieha said...

kak azie : hehe..hilang ckit kak bila tgk muka si dia..rs lega jgkla..tq kakakku...:)

dieha said...

yat : hehe..tq yang...hehe..jom..jom..tp keadaan skrg belum mengizinkan..nk kena sembuhkan kaki dulu..hehe..apapun insyaAllah..mmg plan nak..

MrS KeNey said...

berseri2 semuanya...!

dieha said...

mrs keney : hehe..adik pun happy kan??ada yg tersayang di sisi..moga bahagia jugak..:)

Maslina Roslan said...

Dieha,

Happy seing you happy..ada hikmah di sebaliknya kann...apapun,have a good and quality time together...

Related Posts with Thumbnails