Monday, April 11, 2011

esok kita akan bertiga...





mood happy...berdebar...excited...and paling penting saye sangat bersyukur ...
sebab si dia akan kembali ke pangkuan kami...
selepas ini kami akan kembali bertiga...

ada hikmah di sebalik apa yang berlaku...
kerana kakiku...si dia dapat pulang...
minta maaf wahai incik suami kerana saye sangat memerlukan kamu di kala ini...
minta maaf jugak buat capten di kapal puteri firus satu...kerana sudi melepaskan incik nizam buat sementara waktu..

tomorrow is the best day..
sebab dalam sakit saye akan jemput incik nizam di airport penang..
first planning minta si dia balik naik taxi..
bila jadual flight berubah..si dia akan smp ke airport penang pukul 7pm...
rasa serba salah..nasib ada pilot yang sangat membantu..tak lain my young sis NURHANI..
thanks so much dik sudi teman kakakmu ini...





Semenjak kau hadir dalam Hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu Hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama Cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan Bahagia
Hingga aku terasa Indah

Maaf jika ku tidak Sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah

tajuk lagu : yang terindah....




tiba-tiba boley selit lagu ni pulak ye...hehe..
mood hatiku berbunga-bunga...
even dapat cuti sekejap pun cukupla..rindu terubat untuk si kecil nih..
dia yang paling penting buat masa sekarang...

may be incik nizam cuti till end of this month..
kalau boley kami nak beraya bersama...
tapi kalau kena cuti sampai bulan 6 its okay..yang pasti si dia kembali dalam keadaan sihat..even tak dapat raya bersama..

nasib ada si kecil ni...
hilang rindu dkt atta bila ada anak ibu...
anak yang sentiasa menceriakan hari-hari ibu....love you saidatul....








already 17 months...
still direct breastfeeding till now..
ibu harap till 2 years...insyaAllah..
my dream..
moga Allah permudahkan..










anak dara saye yang penuh sopan....
amboi..macam-macam reaksi..
tengah khusyuk dok tgk citer barney..
ibu asyik tangkap gambar saidatul je..








at Tesco..
time ni ibu masih sihat kan???
asyik berjalan je..
dan sekarang untuk sementara waktu
Allah tarik sekejap nikmat itu..
kena duduk di rumah diam-diam...












tak lama lagi kami akan kembali bersama..
rindu moment ini..
dua orang yang hamba sayang...yang hamba kasih...
tiga jiwa satu hati...love each other...



Assalammualaikum....

moga ceria-ceria selalu...cheeeeeerrrrrr...................;)


8 comments:

Ena Mazly said...

Yeeeahhh... cinta hati nak balik dah... selamat bergumbira dik.. kaki sakit pun sure dah tak rasa coz si dia di depan mata....

Lia said...

mood suke ye akak.. best kan bila chenta hati nak blk dah.. bertambah bunga le dlm hati tu.. weeee

dieha said...

kak ena:hehe..tu la kak..sakit tetap sakit kak...tp happy sbb dia ada sama2..leh rasa apa yg kita lalui...hehe..tq kak..


lia : entry hr ni mood terlebey suka dik..dia asyik call ckp xsbr balik..kak kata cool..i'm ok..hehe..

liza said...

alhamdulillah..dapat hubby balik kan..:)dapatlaa ibu n saidatul bermanja

Ainul Hayat said...

Alhamdulillah..., suami akak dapat balik. Pasti paling gembira si kecit tu.

dieha said...

liza :alhamdulillah..bersyukur sgt..time terdesak camni dia ada..manja2 tetap wajib..hehe..


ainul hayat : alhamdulillah dik..syukur..betul..si kecil ni yg xcited..asyik tunjuk pic atta dia je..

MrS KeNey said...

happy honeymoOn!!!!

Umi said...

hai... salam kenal dr KIM group... :)

Related Posts with Thumbnails