Thursday, April 7, 2011

kalau benar..ku bersyukur...


hari ke 8..........:)

mood baik today...kerana dapat mandikan saidatul,bagi makan untuk saidatul...layan saidatul...
even sakit tapi rasa puas hati sebabnya ibu dapat handle sendiri...next week tinggal ibu dengan saidatul sahaja..
makteh dah nak balik kolej...hope ibu can handle you my daughter..


rasa macam tak percaya..tapi kena percaya jugak kan??
insyaAllah kalau takder problem apa-apa...incik suami akan sign of 12 april ini..and his flight pada 13 april..
Alhamdulillah....rasa syukur sangat...syukur..syukur..syukur..ya Allah..

Allah tarik sebahagian nikmat pada diri ku..dan Allah beri nikmat lebey besar untuk diriku dan saidatul..
thanks God..rasa tak sabar menunggu saat itu...












can't wait you my hubby...
insyaAllah kita jumpa di rumah yer..
i'm so sorry tak dapat fetch you on that day....
keadaan tidak mengizinkan...


we mish you so much dear...:)
bermula episod atta jaga saidatul yer...hehe...

thanks to capten kapal putri firus satu..
memahami keadaan saye ketika ini..










even kita tak dapat beraya bersama kali ini..
jadilah dapat celebrate your birthday and our anniversary...
for birthday saidatul...
yayang jangan merajuk yer..even atta tak ada..
ibu tetap celebrate for you..

wah..september lambat lagi..
ibu yang excited..hehe...
sembuhkan kaki dulu yer..








insyaAllah kami akan bertiga kembali..
dengan menghitung hari..
tak sangka....and tak sangka......
kerana si dia dapat balik...
mmuahss...muahsss...










selingan untuk mereka yang merindui anak dara saye.......
jangan tiru aksi ini..
hehe..

fanatik dengan lekat-lekat di mukanya..
ibu pun tumpang sekaki menambah....
ibu...ibu....












beli buku barney..
siap ada pelekat dalamnya...
keje saidatul yang suka lekatkan di muka sendiri..
ibu and maklang tambah-tambah lagi di muka saidatul...









haha....
honey star pun ada sekali..
ibu dah cakap jangan main..
tengok salah siapa sekarang....
adoila...
budak tecik nih..
rasa macam nak gigit...nak uli-uli buat cokodok..sodap tu..


sekarang ni suka sangat nak pakai tudung..
budak-budak kan...
tiru apa yang kita buat..
insyaAllah esok besar kena lekat pakai tudung tau..




hehe...macam melalut pulak ibu nih...nak story tentang atta saidatul...
sekali tersasul taip pasal saidatul aje..
kan dah cakap selingan...hehe..




apapun kena sembuh kaki dengan baik dulu...
then insyaAllah kami akan bercuti untuk beberapa hari..
its our planning....insyaAllah....


atta tengan sibuk mengemas beg....
tengah siapkan report
tengah settle apa yang patut...
before orang lain akan takeover..
thanks to capt shankar..moga Allah dapat membalasnya..


buat atta....jangan gelojoh tau..
selesaikan apa yang patut..
jangan risau kami wait pa di sini..
kami sayang atta banyak-banyak...

take care my dear....my soul....my hubby....my lover...






assalammualaikum...



7 comments:

siti norlaili yusof said...

semoga kak dieha cpt sembuh dan semuanya berjaln lancar.. hepi 4 u n saidatul..:)

dieha said...

laili : tq so much laili..amin..

Anonymous said...

kak mad x sihat ke?smga cpt2 smbuh k.phm perasaan akk..tp x pe..berjauhan akn menambahkan rasa kasih syg lg:)
kiss 4 saidatul..

arzoo

dieha said...

arzoo : ye dik..kaki akk retak..insyaAllah end of mth dapat buka kot..doakan akk yer...tk cr..

maizaa said...

wah c/o nak balik dahh...besar nye pengorbanan dia kali ni :?) chaiyok!! saidiha's family..!

Maslina Roslan said...

Dieha,

Apapun,setiap yang berlaku itu...Allah dah sediakan hikmah di sebaliknya...have fun dan semoga cepat pulih yer...selalu baca je blog dieha dan status dalm FB..be strong yer dear..

dieha said...

maiza : betul..pengorbanan yg xdpt kak nk balas..rs syukur...thanks maiza..


maslina : betul mas...Allah beri ganjaran yg paling hebat..tq friend..diha pun selalu terjah blog mas..seronok baca..

Related Posts with Thumbnails