Saturday, February 26, 2011

wadi hadramawt.




fuh...nampak sedap..
teringinnya...tapi insyaAllah akan pergi nanti...

kul 9.00pm tadi ada rancangan MAJALAH TIGA...
part dah nak abis time tu..
diaorang sajikan rancangan makanan YEMEN...
price takla mahal..
standard price..tapi memang nampak sangat delicious..
even tak pernah pergi..
but..
tengok dalam restaurant tu pun ramai rakyat kita pegi...


jom kita layan picture-picture ni..
copy and paste aje..


sape-sape yang berminat sila-sila pergi ye..



cantik kan??
tak sabar nak pegi...
tengok diaorang masak tadi..
mmg nampak sedapla..



ramai jugak manusia...
banyak melayu,cina and sewaktu dengannya...




menu-menunya...
















macam-macam ado..
incik nizam..please noted ye sayang..
nanti kita pegi ye...:)





jom-jom.. tengok owner restaurant tu....
tadaaaaaa...


mr.shahabudeen Jalil...
the owner
wadi hadramawt







sape-sape yang berminat sila hubungi mereka ye..
utk majlis kawin,kenduri kendara..macam-macamla.
ada di sediakan.....




Wadi Hadramawt
No. 226 Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.
(between Sucasa & Petronas gas station)

Business Hours 12:00PM - 2:00AM

Tel: 03 4253 3333
Fax: 03-4251 5392
wadihadramawt@yahoo.com
Business Hours 12:00PM - 2:00AM






Assalammualaikum............

6 comments:

HaninFarshid said...

kawasan tu memang banyak makanan arab yg sedap2...tapi hanin lagi suka rawsha kot...cuba dieha try rawsha gak...

dieha said...

haninfarshid:rawsha di mana hanin..area2 situ jgk ker?sedapla tengok..haih.hehe..

Lia said...

mmg sedap lah tengok menu2 tu.. sg petani ni takda kan makanan mcm ni.. huhu. nasi kandaq aja yg banyak.. hehe

farra8979 said...

wah, nampak sedap.. bley try ni.. ^_^

dieha said...

lia : tu la lia.klu ada..kak terjah awl2 gi..hehe..lia sihat?jrg online ker?

dieha said...

farra : hehe..sila-sila..akk klu g KL pun nk try nnt.

Related Posts with Thumbnails