Wednesday, February 9, 2011

suka + gembira....


entry macam-macam kan??
hehe....tapi layan aje la ye......


cerita last week punya...
agak basi tak??
kalu saye tak kasi tahu...mana kawan-kawan tahu cerita basi kan...ahaks..



cerita ceritun semuanya tentang kami-kami yg sedia ada...
jgn boring na...
11hb bakal tiba..jd kena update laju-laju...
sebab tuan besar balik nak tengok...








saidatul nak masuk 17 bulan....
dah ada gigi ke???
dah ada la..nak tahu???
baru 4 batang gigi..itu pun baru tumbuh..hehe...
ibu mula takut....
takut kenapa erk???
hehe..lu fikirla sendiri...





macam-macam reaction muka yg di tunjukkan..
bila ibu cakap..show ur teeth..camtu la rupanya...nmpk gigi bawah dulu..hikhik..
ada gaya bg bear minum air...susukan bear...dodoikan bear...
macammana ibu buat dkt saidatul...
camtula saidatul buat dkt bear tu..






orang cakap saidatul tak macam budak sthn lebey??
iye ke???..tapi di mata ibu....saidatul tetap baby selamanya..
dan...selamanya ibu dan atta sayangkan saidatul...








time ni on the way nak balik sg petani..selepas antar makteh balik ke kolej.
time ni ibu drive..so maklang la kena layan...
nasib ada bekalan....haha..


huh..time ni jalan bukan main jam...biasalah.pakat-pakat dah abis cuti..CNY
budget sampai awal..
lastly sampai dkt 9.30pm..ohh..so tired...






haha....ni kamik2 yg sgt happening..
ibu melaram sun glass maklang...
saja pakai hanya utk bergambar....


adik-adik ibu yang sentiasa menemani ibu & saidatul di kala atta jauh berada di laut...
thanks so much kerana sudi temani kami....
jasa kalian sangat-sangat di hargai....







okay lor...dah banyak bercerita...time to rest n sleep now..
apapun sangat happy bersama insan-insan tersayang...

kalau ada incik nizam...pastinya lebey bermakna..
kan pa...we mish you a lot sayang..
(bila bold kan...rasa lebey bersemangat...hehe..)









p/s : pa....tq sayang reply email ma..wah hari ni sgt happy..total dapat 7 email dari pa...love you..love you....love you....gud nite......




assalammualaikum..


4 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

dah besar dah saidatul....

p/s:saidatul ada gigi,tak gigit akk ker?ngeeeee(^_^)

dieha said...

noremy : hehe...setakat ni belum ggt lg..akk sll pesan dkt dia..hehe..

Lia said...

wah saidatul dah ada gigi ye. mesti cute aja bila senyum nanti.. (",)

dieha said...

lia : haha..cute la sgt...tp ibu mmg xsbr nk tgk gg saidatul naik byk2...suka..hehe..

Related Posts with Thumbnails