Saturday, February 19, 2011

tiba di Kuala Lumpur..



Alhamdulillah sampai jugak kami ke KL..
perjalanan dari pukul 4 lebey...sampai di sana dah pukul 9lebey..hehe..agak laju kan??
madihah yg drive..kalu tak 120/km...kita speed ke 140/km...haih..ALZA je tu..gagah nak pecut jugak kan??
must incik nizam geram je dari jauh..sorry sayang..:)


dah sebulan lebey tak balik KL...rindu sgt..tambah-tambah kalau incik nizam ada..lagi best rasanya..
incik nizam..insyaAllah bulan enam kita akan berjumpa kembali..kali ni berjumpa time my BIL nak bertunang...wah..makin sibuk..bestnya..tak sabar nak tunggu..



saidatul lagi happy dapat jumpa pulak cousin-cousin..hisyam, hashim and sajidah....
mummy, ayah and chacha ( nasim)..nasib she's okay...nak je dgn mereka..alhamdulillah..

berbalik perjalanan kami ke sana..Alhamdulillah saidatul sgt behave..she know..ibu dia tgh driving..tido aje dalam kereta..better bawa kete dari naik bus..naik kete bebas ckit...kan..kan...



jom layan picture..hari ni terasa malas nak edit..terus letak aje..hehe.
kami di R&R Tapah...mmg selalu benti di port ni..best and luas..hehe..





anak ibu tgh kelaparan..
siannya..siang tu makan maggie je dua beranak..
harus lapar gila..
bismillah sayang...





aum...cedapnya ibu...
pandai dah makan skrg..tp sambil-sambil kita kena suapkan jugak..
baru kejap perut dia..










ibu nak posing gak..
tapi ada sorang hamba Allah di belakang nak join jugak..
haha..layan aje la..




pandai anak ibu makan...
sedap ye sayang..
lauk telur and kuah masak kurma..






time ni dah pukul 7 lebey...
singgah minum and makan..
nasib kami berdua lampu merah...
takla terkejar-kejar..







dah kenyang...
terus zasss.....terus tido...gud gal sayang.
ibu sayang saidatul........







da...da...



assalammualaikum...





4 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

naper tak jenguk putrajaya?

huhuhuhuhuhu

Lia said...

dah blk ye.. best le saidatul jln2 ye...

dieha said...

noremy : sorry nor..akk dtg kejap aje..khamis mlm smp..sabtu pg dah bertolak balik..hani kena keje..

dieha said...

lia : hehe...jln2 kejap aje..tp bestla..nenek n atuk dpt jumpa saidatul..

Related Posts with Thumbnails