Wednesday, February 16, 2011

before ke KL.....


entry yg saye simpan dalam DRAFT...
lupa nak publishkan...hehe..
before ke Kuala Lumpur..

dah makin nak basi..
tapi janji blog ter update...



semalam pegi central square..plan nak cari sedikit barang buat incik nizam...
nak kena buat cepat-cepat..takut tak sempat nak packing..hehe..
keesokkan rushing nak balik ke KL pulak..umah hubby di sana..but parents hubby stay di sana..
okayla dari terbiar..iyer tak??


ada certain barang belum jumpa..
kawan-kawan tahu tak di mana jual CD citer APPALAM..incik nizam kan mamak...tapi saye jugak suka tau..hehe..tambah citer tamil..rajnikhan pulak berlakon..wah..jatuh cinta la..haha..jgn marah ye suamiku...
apapun kamu yang pertama dan terakhir dalam hidupku..acewwah...huhu..
betul tau..ikhlas dari hati dan naluri isterimu...PERCAYALAH....KASIHKU LAMA TERSULAM....(dah..dah..mula nak melalut)..


dah abis pusing satu shopping compleks tu...kami plan nak balik..but..sekali hujan turun lebat gila..tudia...sampai leh jadi gila kan..haha..
macam malas nak balik umah lagi la..zasss ke TESCO...haha..tempat lepak yg menjadi satu kawajipan..
luas..tenang..
ingat nak window shopping aje..haih..ibu kan..
rembat jugak meja study utk saidatul..
actually dah lama nk beli..survey harga..last nmpk yang ni jugak...berkenan di hati...














saidatul belum ada bilik mainan lagi..
sabar ye sayang..atta dah kumpul duit banyak-banyak..
kita minta atta beli rumah yang banyak bilik ye..:)
ibu terpaksa wat camni utk saidatul...
at least saidatul happy kan??





pusing-pusing...tetiba nampak game budak-budak..saidatul siap tunjuk lg...nak..nak...
adoi..tu la..sll dok ajar sgt..salah ibu kan atta???
takpela..sekali sekala..bukan selalu..punya seronok main kete..tp di control oleh maklang..thanks maklang..
10 minute RM5.00..okla kan?? dia pun suka...siap bunyi...ngu...ngu.....hehe..








video




bukan main seronok lagi naik kete bergerak..tak nak turun pulak tu...anak atta dah makin besar..

dah abis layan si kecik ni...jalan-jalan lagi..sampai dkt hall pintu utama..ada wat pameran ulangtahun metro yg pertama...metro kan akhbar harian yg pertama dari thn 1991-2011..lama tu.kan???

banyak rencana yg dapat di lihat..dari segi hiburan, pendidikan, sosial and sewaktu dengannya...macam-macam yg boley di ambil iktibar..






















budak beso..
debab...tapi takla debab mana..
tinggi aje lebey..
anak atta kan....




okay...dah selesai sudah episod lepas...


salam selasa buat semua.jom ramai-ramai beriadah...


assalammualaikum...


2 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

nor dah tgk cite appalam tu kat wayang lg...

boleh tahan...tp nor rasa papadom lg besh..

(^_______^)

dieha said...

nor : ye ke nor..tp a.zam yg nak..hehe..ada jual d mana erk CD appalam tu...

Related Posts with Thumbnails