Wednesday, February 16, 2011

bercuti utk sementara....

cewah....entry macam nak gi bercuti berminggu-minggu..
padahal hanya utk 2 and 3 hari sahaja..
itu pun tempat yang nak di tuju ke KUALA LUMPUR..hikhik...

actually selepas asar nanti..
saye bersama adik and saidatul akan bergerak ke KL..
dah sebulan lebey tak balik ke sana..
menjenguk kedua mertua tersayang..
cewah..macam mengayat je..
takla..serius nih..jujur dari hati saye..;)


bertolak hari ini..
hari Sabtu dah kena balik ke Kedah..
sekejap je kan..macam tak puas aje..
tapi apakan daya..
my sis keje...harus dan wajib kena balik..
takpe..janji attata and attama terubat rindu nak tengok saidatul..

bayangkan everyday must diaorang akan call bertanyakan cucu kesayangan mereka..
macam mana kalu kita di tempat mereka jugak..fikirkanlah..
anak lelaki di lautan..
menantu perempuan di Kedah..
apapun kami tak pernah lupakan ayah dan mummy...
kami sentiasa doakan kesihatan ayah dan mummy...



so..
for temporary...
blog ini sunyi sekejap ye..
hari ahad insyaAllah akan ada entry terbaru...


so..
doakan kami selamat sampai dan selamat kembali..
hanya kami bertiga ...
gal semuanya..
moga Allah permudahkan urusan kami..






AMIN....











hari ni..no picture la..
sorry yo..
tak yah dah scroll di bawah..hehe..






assalammualaikum.....

9 comments:

ummi nia said...

semoga selamat pergi dan balik yer.. ameen

dieha said...

ummi nia :tq fzh..doakan kami slmt smp...

Lia said...

semoga selamat semua dalam perjalan pergi dan balik ye akak diha.. (",)

dieha said...

lia : tq lia..kak kuar pas asar..doakan akk slmt smp ye..

Ena Mazly said...

selamat bercuti cuti diha...

dieha said...

kak ena : tq akk...diha dah smp KL...

:: noremy bte rahmat :: said...

awak comey gorgeous telah ditag..

http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-black-bagi-diri-mu.html

dieha said...

noremy : haha...ok..ok..nnt akk buat..tq nor..

:: noremy bte rahmat :: said...

waiting!(^_^)

Related Posts with Thumbnails