Tuesday, February 22, 2011

1st parcel for my love..


yang tak suka..jgn baca tau..
entry di atas may be akan buat anda-anda yang membaca sedikit meluat..
apa boley buat..blog ini dedicated buat incik nizam..buat our little princess..buat sahabat-sahabat yang memahami bila di tinggalkan berjauhan..
luahan rasa kasih sayang dari sang isteri yang terpaksa berjauhan selama berbulan-bulan dengan kekasih hati..acewah.....hehe...



tak ada apapun just..syukur sangat.since incik nizam belayar pada tanggal 31 december 2010..hari ini baru saye berpeluang utk post something for him....ikhlas dari isteri..walaupun balutannya tak menarik di hati..tapi isiannya sangat berbaloi tau..


tghari tadi sempat ke pejabat post..siap di perli lagi..."amboi besaq kotak?"hehe..camne tak kenal..semuanya kawan-kawan arwah abah saye..saye anak posmen..hik..hik.rindu abah pulak..









buat suami ku..
maaf ku pohon andai barang yang di hantar
tidak sampai sebelum kapal firus satu masuk port..
isterimu sedaya upaya menghantarnya dengan cepat..
tapi tak sangka kapal nak masuk awl pada 25 ini...
so sorry sayang..
but at least pa akan dapat jugak kan..??
sabar tau..






key chain cinta kita...
jaga elok-elok yer..
kenangan selamanya...
love both of you.
forever and ever..





picture terbaru dari incik nizam..
bersama partner kesayangan beliau..safuan..ahaks..
jangan marah na....
nampak incik nizam kurus ckit..
kurus banyak lagi saye suka..huhu...




said nizam dalam Japanese name..







moga selamat sampai barang yang di post..incik posmen..tolong post baik-baik ye...

insyaAllah dalam masa dua hari akan sampai....:)

incik nizam..sabar ye menunggu..i love you very strong my dear....

6 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

sempat rasanya kak...

akk guna pos laju kan?

MrS KeNey said...

kt mane wat keychain yg sweet tu? cute!
keychain yang cute dtambah lagi org dalam gambar tu, bertambahlah cutenya! hehehe..

dieha said...

nor : ye ke nor??hopefully cepatla smp..klu tidak must a.zam keciwa..hehe....nnt akk wat kan ye yg blog nor tu..sorry sayang..

dieha said...

mrs keney : hehe..cantik ye..akk buat di kedah..murah..ada je di kedai yg jual lighter,pen..yg jen kedai ukir tu..kalau harga di KL mhl sgt..smp 50..yg ni below aje..

CuppyCakeMommy said...

sweetnya you all berdua..
btw ada educational puzzle kat my blog for ur kid..jom cekidout

dieha said...

cuppycakemommy : thanks..moga-moga cweet selamanya..kejap lg i tgk ye.tq so much..

Related Posts with Thumbnails