Thursday, February 10, 2011

dah sampai bintulu..:)

selalu perasaan tak camnih.
rindu tu biasa-biasa aje..
tapi sejak dah keje bertukar..
rasa rindu pada incik nizam bertambah-tambah..
sbb dia agak busy sekarang utk calling-calling..
tapi dia tak pernah lupa untuk hantar email...
bila sampai port mana-mana dia tak akan lupa dua beranak nih...

thanks so much my lover..
ma and saidatul sangat hargainya..
even pa sangat busy tapi pa tak pernah lupa kami...


hari ini pa sampai di port bintulu..
ma and saidatul sangat-sangat happy..rasa macam dah lama tak jumpa..
padahal baru nak masuk 2bulan...
ada berapa bulan lagi ye pa nak balik darat??..:)


kenapa hari ni terasa emo..
terasa kesedihan melanda diri.
bukan sebab pa lupakan kami..
pa sentiasa ingat kami berdua,mummy and ayah kan??
mana mungkin pa lupa kan??
tapi hati ni aje perasan yg bukan-bukan..iyer tak??

sepatutnya kena fikir yg positive..
baru hati tenang..iyer tak???
****('',)****



hari ni jugak dapat call incik nizam..
rasa lega..semuanya hilang bila dengar suara dia..
like suara ajaib..hehe..
suara pa ceria di corong telephone...
itu yg kami nak..kami tak nak pa tension di kapal...
alhamdulillah kali ni pa masih bersama-sama anak kapal
yang ceria-ceria..
yang gila-gila..
baru happening nak wat keje kan???
alhamdulillah...



doa kami sentiasa mengiringi pa di sana..
walaupun hanya doa..tapi kami tahu pa merasainya di sana...


jaga diri baik-baik tau...



jom layan anak pa nyanyi...
lagu satu bangsa...
she like very much....
memang anak malaysia...hehe...



video


sempat lagi nak masukkan dalam mulut..hehe..
memang kena pantau betul-betul..





video ke2...saidatul tgh ngaji..
hehe..ibu baru sdh ngaji..
tiba-tiba dia pun nak ngaji..
alhamdulillah..moa terang hati anak kita..amin..




video






selamat menonton....
dah mula macam mls nak letak picture..hehe..
tapi atta lebey suka kan...
layan aje ye....








assalammualaikum wat semua kawan-kawan...
salam jumaat yg penuh barakah...

2 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

alo..alo...

cian dia...

xmoh cedeh2 k..i know u r STRONG!

dieha said...

noremy:huhu..rindu sama dia...

Related Posts with Thumbnails