Friday, July 1, 2011

yeppi...:)

Alhamdulillah...dapat jugak update blog..

dah lama menyepi...entah kenapa dengan diri ini..
lately memang sibuk sangat..dah settle kan macam-macam benda..ada ckit lagi yang nak di selesaikan..
moga Allah permudah semuanya...

today no picture ye...kita membaca sahaja..
harap sudi-sudi la untuk terus membaca blog hamba yang tak seberapa ni...hehe..
kalau tak berminat jugak tak pe..saye tak paksa..


harus cargas untuk update blog..
sebab pasni macam-macam nak buat...
dah selesai mop rumah,sapu rumah,cuci kete,service kete and last..nak buat facial....nak lulurkan badan and....nak mandi sauna..huhu..rindunya..

rasa badan dah berdaki-daki...hehe..



insan kesayangan kami berdua akan tiba esok di airport penang..yihaa...
insan kesayangan yang kami tunggu-tunggu...
Alhamdulillah si dia akan kembali kepada kami...
pasni bertiga kembali..

big thanks kepada kapal puteri firus satu..
Alhamdulillah..incik nizam sudah menjalankan amanahnya dengan sempurna...
moga semuanya puas hati ye....:)



saidatul excited..ibu juga excited..
last kami dapat berjumpa time kaki saye crack hujung bulan 3 hari tu..
itupun hanya 2 minggu dapat berjumpa..
terima kasih sayang menjaga saye time sakit..
sangat-sangat saye menghargainya...

kembali sayang ke pangkuan kami esok....
dalam keadaan saye dah sihat..
dah dapat masak untuk sayang..
dah dapat buat segalanya...

i'm so excited...




i love you more and more my dear...;)





bye..bye...

4 comments:

linda said...

eeeee...syoknya diha! eh diha p sauna,facial kat mana?dh lama teringin hehe..

dieha said...

g dkt taman bunga raya....:)dia buat di rumah..rasa selesa hehe..

Lia said...

waahhh.. kak diha dalam hati berbunga2 tu... :)

dieha said...

lia : hehe...lia pun sama kan..xlama nk jumpa wong..:)

Related Posts with Thumbnails