Monday, July 4, 2011

saidatul seronok tawaf..;)


Alhamdulillah dah selesai kerja kami..
cepat masa berlalu..tak lama lagi kami ada rumah baru...yea..yea..
semua dah settle...lega sungguh rasa hati..yang berbaki tu insyaAllah akan selesai semuanya..

plan lepas raya..tapi rasa terlalu runshing..may be awal tahun depan sebabnya kena tunggu hubby baliik baru leh urus semua tu...


hari ini saja banyak tempat kami pergi..
dari maybank ke kwsp ke bank islam ke pejabat lawyer ke bsn ke rumah owner and lunch di nasi kandar hussein..then tak nak terlepas MARIMAR..zasss...sampai di rumah tepat pukul 3.15pm..hehe..terlepas untuk awal citer...tapi takpela..janji dapat tengok..

thanks untuk incik nizam kerana memahami isterimu...
love you more....and ...more....hehe..





video

video yang ibu rakam pagi tadi pejabat KWSP..
orang yang tengok tersenyum je tengok keletah si kecik ni.
hari ini pulak hari isnin..jadi takla crowded..seronok je jalan...
budak kecik ni tawaf satu KWSP tu..sambil nyanyi pulak tu..
hehe..lucu arr...ibu biarkan aje...janji saidatul happy...













saidatul siap sedia nak jenjalan..
happy dia bila atta dah balik...








macam-macam ragam dia buat tapi..takder nak menangis..
gud gal sayang..pasni leh bawa lagi la...











ibu and saidatul....
ibu sayang saidatul....



















kalau ada yang terpandang and terperasan..
hari kami red theme..
tapi silap tak bergambar tiga beranak..

bukan apa...
setiap hari..setiap saat..setiap minute..
amat penting buat kami bertiga..
bukan senang nak bergambar bersama..

punya loqlaq..tak bergambar bertiga pun...
nyesalnya...:(







hehe...picture ni agak kelakar kan..
di paksa oleh ibu..
terima kasih buat dua orang yang di sayangi..
kerana sangatla memberi kerjasama...
dan sangat sporting...:)





thanks to ecah..
sudi menemani kami..
lenkali leh bawa lagi..
itu pun kalau sudi..hehe...







okay....kena stop dah...
tak solat asar lagi...
pas maghrib nak ke pasar malam pulak..
dah terbayang nasi kerabu...putumayung..ayam rempah..segala mak nenek dah terbayang..hehe..
buat masa ni kena off diet..


macam geng wife seafarer's cakap...
masa tu amat berharga dengan insan tersayang..
bukan selalu kan..
pas incik nizam dah belayar...kita pulun habis-habis diet..huhu..
kalau melekat..tak yah dietla...hehe..impian kami berdua..AMIN..




bye..bye...and salam sayang buat semua.......:)

4 comments:

tatabear said...

waaaa..... cerianya adik manissss.... kurus suda.... mesti sesaat pon rase x nk berenggang kan??? ekeke... enjoy ur honeymoon yek....

dieha said...

tatabear:hehe..ala akk ni mana aa kurus dah..dah start gemok nih..percayalah kak..:)betoi kak..setiap saat n setiap waktu nak ada di sisi dia je..walau ia jemu..hehe..

myza said...

wah kak diha confirm aa akak mmg slim la..tgok gmbr akak ingtkan ecah td pgg saidatul..huhuhu

dieha said...

myza : jgn tertipu na..tu dlm picture..nanti kak balik kedah kita jumpa..tgk sendiri..akk sudah gumok!!!!!..

Related Posts with Thumbnails