Saturday, July 9, 2011

putrajaya...




mini gathering kami terlaksana jugak..
even gathering yang di aturkan sebelum ini cancel di sebabkan perkara besar yang berlaku pada hari ini..
yang pasti saye dapat juga bertemu dengan yat ekhram and noremy rahmat....

thanks untuk mama qies..sudi jumpa..sorry sangat-sangat yat..plan kita nak jumpa di ALAM FLORIA cancel pulak di saat-saat akhir..lastly dating jugak kita di TEJA PUTRAJAYA..:)

and wat noremy..thanks also..dah bertahun kita tak jumpa kan..
last tahun 2009 time akak pantang di kedah...
lastly today akak dapat jugak pergi rumah nor..
sedap mee goreng hasil air tangan nor..
minta maaf yer sebab kami menyusahkan nor...sampai kena masak-masak lagi..
dah la saidatul dok menyepahkan rumah nor yang cantik and bersih tu..
suka datang umah nor..leh akak datang lagi....:)


Alhamdulillah perjalanan dari cheras ke Putrajaya tak ambil masa yang lama..lebey kurang dalam 45minute aje..
dah lama tak datang ke sini..rindu Alamanda..hehe..
gerak ke umah noremy dulu..lebey kurang dalam kul 3 lebey sampai..
chit chat ..makan-makan..then dalam pukul 4 lebey gerak jumpa yat di TEJA..(kedai makan yang happening)...
plan asal nak jumpa yat di FLORIA..nak amik baju dekat yat..sila terjah blog business di SINI...tapi bila dengar sesak di sana..
plan bertukar di TEJA..


sakan berborak kami bertiga...tambah pulak dengan hubby memasing..
memang happening..rancak berborak..
qies tengah tido..saidatul pulak main kejar-kejar dengan ibu...penat tapi berbaloi dapat jumpa mereka..
jom layan picture-pciture nih..

ada setengah yang di copy dari facebook yat..
saye dah minta izin dan keizinan saye di terima.
thanks again yat..:)





kegembiraan kami terserlah di sebalik picture-picture ini..









before nak gerak ke TEJA Putrajaya..
dari rumah untie noremy..
rumah untie nor sangat cantik,bersih..
ibu suka...nak datang lagi boley ???











time ni dah nak balik...
qies letey actually...
ukur FLORIA Putrajaya dengan papa and mama..
sepanjang kami berborak..qies tido je..
time nak balik dia terjaga..sian qies..next time untie,uncle and saidatul jumpa ye..
pujuk momma wat pot luck di rumah..hehe..









mama noremy...
tengah amik berkat bak kata untie yat...
insyaAllah kami sentiasa mendoakan....
rezeki ada..boley berusaha lagi...
kan usaha tu tangga kejayaan..hehe..












OMG........
cinta hati saye..
hasil tembakan dari yatekhram..
thanks yat...

buat incik nizam..thanks sudi menemani isterimu..:)











haha..senyum macam orang galak je kan..
saidatul dengah nyusu nih..
atta tengah borak sakan tu...
nasib ada poncho...senang nak cover..:)
breastfeed is the best...
OMG saidatul dah nak masuk 22 months...huhu..
cepatnya masa berlaku...














hehe...cantikkan picture ni..
superb la..
thanks so much yat...










dua sahabat saye..
moga kekal hingga akhir hayat..
kawan yang baik...
kawan yang peramah....
kawan yang understanding...
kami bertiga wife seafarer...:)










rancak berborak..
dengan macam-macam riak muka...
haha..candid dari saye...












tiga jejaka...
my hubby baru 1st time jumpa dengan hubby yat ( ekhram )..
memang leh masuk mereka ini..
sebabnya mereka orang kapal kan..
ada topic hangat yang sedang di bincangkan...

hubby noremy (mal)...
hubby jumpa for the 3rd time..
if not my mistaken..
kecik je orangnya kan..tapi tegas dari segi percakapan..:)
sayer kenal nor and mal sejak mereka zaman bercinta..hehe...
noremy one of my batch mate di KUIS.. satu group..satu class..
sejak tahun 2003 dapat kenal dia...budak yang manja..hehe...until now tak pernah berubah..still same..









hehe..budak debab ni tengah khusyuk tido..
13kg mama qies bgtau untie..
wah..bosar and tinggi..
memang budak korean /jepun semua ada..
sayang sama qies..





asyik berborak...sampai dah tak sedar pukul berapa..
masa untuk kami berenam beredar...
apapun perjumpaan mini gathering kami pada hari ini..sangat best..
masing-masing semua peramah..semua sporting..
memang best..hehe..

insyaAllah kita jumpa lagi yer...





ibu,atta and saidatul terus lepak di Alamanda...
masuk je sana amboi sale merata...
dapat juga curik 2 pasang untuk saidatul ...

nanti baju raya kita update later...:)
ada banyak lagi nak beli tapi kena arrange jadual betul-betul..

happy weekend semua....
seronok perjumpaan ****** tak dapat sambutan..huhu...(jangan marah arr....)

4 comments:

Mama Qiestina said...

tengkiu sahabatt!

awak dgn emy memang antara geng kapal yang kamceng & sekepala.next time kita gather lagiks ye! dieha pon bebila maila lepak umah yat pulak..kita main masak2.hehe.

love u & saida tooo..
nanti bila2 kita photoshoot sesama kat taman pulak ye.

Lia said...

wahh memang best jumpa ramai2 kan blh borak2 kan..... ^___^

dieha said...

mama qiestina : ur welcome dear..
insyaAllah kita jumpa lagi tau..dating smlm bukan yg terakhir..hehe...

dieha said...

lia : betul lia..besh je..borak-borak pengalaman masing-masing..

Related Posts with Thumbnails