Thursday, July 14, 2011

jusco..


entry tetap tentang kami bertiga..
kan dah kata..untuk tiga bulan lebey ni..citer kami je...jangan bosan na...

citer last week punya..
hari ini baru rasa nak update..
time memalam camnila boley update dengan tenang..
kalau siang..si kecik ni tak kasi peluang langsung..
orang online dia pun time tu nak tengok barney..

saidatul sekarang dah lain benor perangainya..
time baby easy to handle..
time dah nak masuk 2 years ni...amboi..akai banyak no..hehe.
tapi ibu tetap sayang saidatul..bukan sikit tau..tak tau nak gambarkan banyak mana ibu sayang saidatul....hehe..
berlemon-lemon....



last week..pegi jusco..
takder beli apapun..teman incik nizam beli kasut untuk pakai pergi opis..
kasut lama dah di buang atas arahan si isteri..:)
susah benar incik nizam nak laburkan duit untuk diri sendiri..
semua habis untuk family je....sian sayang..


kali ini..biarlah..berapa banyak pun nak abis...biarkan incik nizam enjoy..:)
kami berdua happy bila tengok si dia happy....:)


picture tak banyak...picture dua beranak je yang ibu letakkan...
picture ibu dah makin gumok....betul kata geng-geng wife seafarer...hubby balik je..berkilo-kilo naik..
janji bahagia...:)










anak atta and ibu...
dah besar...
dah boley jadi anak dara nih..
saidatul dah rasmikan baju yang ibu beli dari untie...
ibu dah tak sabar nak pakaikan..plan nk simpan raya...alang-alang dah amik 4 years...pakaikan aje la.hehe..







maklang,makteh and paksu must rindukan saidatul kan??
insyaAllah next week kita jumpa ye..
saidatul memang kangan sangat sama maklang,makteh and paksu..











dua beranak yang sangat saye sayang dan saye cinta..
happy bila bertiga....
hadiah dan terapi terbaik untuk kami bersama..







hehe....semua dah kenal kan...
tapi sedap lagi di tesco sungai petani...
Kedah jugak yang aku pilih....hehe..
add black paper...yummy....:)










makanan ni dah macam makanan rasmi kami bertiga pulak...
di jusco tertentu sahaja ada...
di queens bay...
di mid valley....
TAKOYAKI....memang dah jatuh cinta..
kali ini kami ambil inti sutun dengan chicken cheese..
tapi atta yang banyak curi....:(








esok kita sambung lagi...
ada banyak lagi nak story..
nak kena edit picture 1st...so take time ye...sabar ye..........:)



good nite and sweet dream....

2 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

ala comel die..mst suke dpt baju baru kn

dieha said...

nurul atiqah:hehe..tq untie..mmg dia suka..ibu yg kebey2 sbnrnya..hehe...

Related Posts with Thumbnails