Sunday, June 26, 2011

nyanyian di pizza...

salam hari isnin semua....
agak lama saye tak update blog kan..
mood ni kadang okay..kadang KO..

mood tengah happy incik nizam dah nak balik...INSYAALLAH...
hope everything berjalan dengan lancar...
nak mengharap takla sangat mengharap..tapi saye yakin dia dapat off pada waktu dan hari yang di janjikan...:)


tak tahu nak update apa today..cuma bila tengah belek-belek video dalam hand phone ni..
tergelak sengsorang..dengan ragam si kecik ini..
sampai satu pizza tu pakat-pakat gelak dekat dia..
bukan ibu yang ajar...hehe...



jom kita layan video yang dah usang ni...
kalau terbalik saye minta maaf..
pandai-pandai ye untuk lihat dengan baik dan jelas..kui..kui...






video


suka dia nyanyi...
dengan pegang sudu and garfu....
hehe...













video

melentok...
senyum kambing...
macam-macam reaksi saidatul buat...
padahal masa masuk tadi...
nangis sekuat hati...tak tahu apa yang tak kena..hehe..
anak oh anak....:)





selamat berhibur semua...

salama sayang dari ibu and saidatul....:)

4 comments:

OneSimpleMother said...

penuh penghayatan dia nyanyi tu.. terangguk-angguk terlentok2.. hehehe

Lia said...

OMG.... lagu apakah saidatul kamu nyanyikan itu.. hehehee

dieha said...

onesimplemother: tu la kak..xtahu dia nyanyi lagu apa...hehe...

dieha said...

lia : hehe..akk pun xtahu lagu apa yg saidatul nyanyi...layan ajer..:)

Related Posts with Thumbnails