Tuesday, January 4, 2011

story mory...



kali ni kebanyakannya kisah en.nizam sebelum beliau belayar...

banyak aktiviti yg di habiskan bersama..cuti atta kali ni memang besh...macam-macam yg kami lakukan..sangat happy..tq laling.


13 december en.nizam telah lulus dengan jayanya dalam interview beliau..alhamdulillah Allah permudahkan..syukran ya Allah..(alamak..pic tu ilang plak...)


selepas berhabisan..bertungkus lumus dalam bilik kebal..en.nizam dapat menarik nafas lega kerana satu tahap yg agak susah berjaya di atasi.


penyudahnya..en.nizam membawa kami berjalan-jalan...sangat seronok..setiap hari ada sahaja aktiviti kami..tambahan pulak saye tak bekerja,jadi memudahkan utk kami berjalan ke sana sini...


baru-baru ini kami 3 beranak ke Time Square..plan nak tengok movie..kali ni adalah kali ke 3 saidatul masuk panggung..hehe...sangat best and dia pun teruja..cite TRON LEGACY,jalan citer yang menarik..saidatul pulak asyik dgn pop corn dia..sampai satu tahap..dia terus tido..so atta and ibu dapatla tengok dengan aman..hik..hik..


















pas dah abis tengok..sangat besh....byk animasi..


hari berikutnya..kami ke sana lagi..dekat dgn rumah kan...hehe..
kali ni just jalan-jalan..before ke sana..kami makan-makan di kedai nasi daun pisang..DEVI'S CORNER...mmg sedap..tapi jangan risau ye..makanannya adalah indian muslim food..



thanks for sunil belanja kitaorang..moga murah rezeki you..hehe..







anak ibu and atta...
macam budak beso je....hehe....
already 15mths..



love you so much..



atta and ibu makan ice cream..dia pun nak jugak....haih...





sedap kan??
abaikan lauk-lauk yg bersepah..
lapar sangat agaknya....





control macho la pulak..huhu..ampun...





ibu with saidatul...




hehe..story dah macam rojak pulak..takpe..kita sambung next entry nanti yer..part akhir before en.nizam nak gi belayar..windu sama dia..i love you..








seronok tak baca blog saye???? hehe...

2 comments:

:: noremy anak rahmat :: said...

cantik la akk skrang?apa rahsianya?hahahahhaha..

adakah coca collagen?

hehehhe..gurau je..dh lama xgurau & gelak2 kan..windu sgt kat akk...

so,how ur life sejak ur anta onboard?

dieha said...

nor : hehe.cantikla sangat..dah momok tak dak..xderla..akk stop je jap minuman tu..bg laluan dkt jus mate..hehe..

Related Posts with Thumbnails