Wednesday, January 26, 2011

1st time...

serius tak reti benda-benda alah camni..
bila dapat benda alah ni..macam blurr je...
tapi i try my best to answer the Q..

thanks to noremy
akk akn cuba jawab seboley mungkin..
sggh tak pandai bab ni...
and thanks to mizz nanas.........
even tak kenal...tapi tima kacih banyak-banyak..
sebab anda..adik nor cayang tag kan utk saye..


jomla jawab setakat mana boley jawab ye..
insyaAllah saye akan jujur..



1) apakah status anda ?
saye adalah seorang isteri,zaujah,wife..
isteri kepada siapa..tentula en.Said Nizam...
dah ada anak...bby gal lagi..
nama di beri Saidatul Mardhiah Begum..cedap kan???


2) ceritakan tentang diri anda..
saye seorang hamba Allah yg hina di sisi Allah..
seorang yg happy..sometime boleh jadi marah..
mudah marah n mudah sejuk balik..no worries la ye..
tapi hati tetap baik...
diri saye milik incik nizam...


3) ceritakan tentang blog anda..
Allah....ni yg lemah nih..
blog ni takder paper pun..
banyak dedicate to my lovely husband and my cuttie little princess..
perjalanan hidup kami ber3 yg ada pahit manis,masam kelat..
tapi kami tetap sama-sama tempuhi...
rajin-rajin jengukla my blog ye...



4) apa pendapat anda tentang blog?
pendapat saye...apa erk??
macam-macam boley buat dalam blog ni..
info yg berguna,diary hidup,business..macam-macam...tak tahu nak impress camne..:)
janji bkn yg melanggar etika la..



5) nasihat kepada kawan-kawan yang baru nak buat blog..
ada buruk dan ada baiknya..
so nak buat blog...nawaitu kena betul...ikhlas,jujur,taknak yg jeles-jeles ye...


6) nyatakan keunikkan blog anda..
huhu..semestinya kisah hidup saye as a wife seafarer...
and my little princess...saidatul..



7) sampai bila nak menulis blog dan impian anda dalam dunia blog..
selamanya...andai nyawa saye masih di panjangkan...
impian??
nak husband n anak saye teruskan penulisan blog ini..kalau saye dah xder..



8) tag 5 orang yang nak anda kenal...




nurhani


:syikin







.



2 comments:

:: noremy anak rahmat :: said...

hehehehe...

mekacih menjawab penuh ikhlas..kalo dalam kelas nie,leh dpt CGPA 4.00 nie..

(^_^)

dieha said...

noremy : haha..perli kak yer..takpe.takpe..

Related Posts with Thumbnails