Saturday, January 29, 2011

:)


salam sunday semua...:)

title hari ni senyum aje..byk story nak cite..tapi takpela..saye buat one by one...

nak citer semua takut semua pulak boring kan?? almaklumla..kalau tuan empunya blog menaip..sampai terkeluar tajuk..melalut merata...so..apa yg ada dalam kepala otak ni..kita citer dulu..


story semuanya tentang yang lepas-lepas..kami ke Giant....rasa saye..baru kali ke3 tapak kaki saye menjejak ke sana..padahal Giant dekat aje dengan rumah..tapi tak tahu kenapa...hikhik...


alkisah...ayibbbb.....(acehceh..sekali kisah p ramlee pulak)....tujuan ke sana nak cari kete mainan utk saidatul..hehe..dah lama saye nak beli..tapi takut dia tak pandai nak main dgn benda alah tu..last hari tu bila ke rumah my bro..nmpk dia suka sgt dengan mainan kete cousinnya..so..decide nak cari utk saidatul..

survey sana sini..agk expensive..bukan nak berkira..tapi takut dia tak pakai lama..jadi kita beli yang harga below hundred..cari-cari alhamdulillah..dapat jugak yg berkenan di hati..walaupun xnmpk macam utk bby gal..tapi okayla...then sesuai utk badan saidatul yg tinggi tu..





before ke Giant....
dengar azan....
sambut azan dgn berdoa...
bagus anak ibu and atta...







ketika di Giant..

tak main tak sah...
suka sangat dgn mainan bergerak nih..


tapi ada riak muka takut..
riak muka cuak..hehe...
anak ibu kena berani..
kena kuat..





hasil pencarian..
dengan pertolongan maklang and maklong..



maka......................

kami sebulat suara..berkenan dengan style sport camni..
besar..
selesa..
sesuai utk saidatul..

harga murah aje..tak sampai RM60..
brand sweet cherry..
okay kan?? berbaloi..
atta..ni la kete baru saidatul yang ibu cakapkan hari tu..






sangat excited...sampai tak sabar-sabar nak guna.
melompat-lompat..
bila tengok kete mainan baru dia..
happy sangat bila ibu beli utk saidatul..
atta..cantik kan??

nampak tak atta..pasni..jadi rempit dalam rumah la..

asal bangun tido..must akan naik benda alah ni..
hehe..alhamdulillah..ibu dah dapat benda ni..



next month plan nak cari meja n kerusi study for saidatul..hehe...


okay tak atta.?????
please take note...huhu....

6 comments:

Lia said...

saidatul dah ada keta ye.. sakan le merempit dlm umah ye.. heehe

dieha said...

lia : hehe..tu la...happy dia..lia..ada d mana?akk smlm g tmn peruda..akk tak tahu umah lia..

linda said...

cantik gak keta tu.time linda cari tak nampak pun..huhu..
tak takut dia nak benda gerak2 kat giant tu.danisha beriya sj lebih.nak bagi naik takut keke

dieha said...

linda : mmg dok survey linda..ada tmpt mhl..nasib d giant murah ckit..ala..mainan gerak tu sblm ni saidatul pun takut..tp sll bg dia main..lama2 ok..hehe..

maiza said...

wah wah..g giant x ajak...hhihi

dieha said...

maiza : sorryla dik..hehe..nyoq kan ada..hehe..

Related Posts with Thumbnails