Wednesday, October 20, 2010

di sebalik baju busuk...




wah...tajuk hari ni mcm pelik ckit kan??hehe....stay tuned............huhu

mengenai buah hati pengarang jantung kami berdua...sape lagi..saidatul si tecik nih...hehe....


alkisah....pas je saidatul discharge dari ward...my hubby dengan berusahanya...telah menghantar by post laju "baju busuk" ke kedah..dari bintulu ke kedah tu...thank you sayang..jasa baik sayang amat di hargai...semuanya demi si kecik sorang nih..haih..anak atta kan......ibu camne????.........cedihnya.............

alhamdulillah....saidatul terima je baju busuk atta dier..actually request by me....saye terfikir may be dia admit ward or demam tak turun-turun sbb rindukan atta dier..bila saye buat-buat...cakap begini.."saidatul....atta balik.."..automatik dia tgk di pintu rumah..sedey bila tgk dia camtu..ketika itu dia demam..kejam kan saye...saye tak sengaja.......maafkan ibu sayang...


bila smp je baju tu..setiap kali dia tido saye akn selimutkan dier...tgkla camne aksi dier...29 haribulan ni atta leh saksikan..anak atta tido sampai cium baju busuk atta.,...saye suka...saye terharu....












rindu sggh saidatul pada atta dier..sabar ye sayang..tak lama lagi atta dah nak balik..so kita kena belajar bersabar....ok cayang..

haih..tu la nama anak kan??dier kenal bau ibubapa dier...Allah cipta dgn sempurna sekali...





ptg td...bw saidatul jalan-jalan...bila nmpk kambing...maklang tanya::...saidatul..mana goat???wah....dia dah pandai tunjuk animal tu....gud gal cayang ibu..hehe..


sepetang bersama ibu,maklang and tok mama..



hye.....alhamdulillah saye dah makin sihat..dah lalu makan...dah bleh main dgn riang...



and the best video for today...hehe...meh sama-sama kita tgk..tapi sebelum tu saye minta maaf byk-byk..video ni terbalik ckit..leh membuatkan leher kalian sakit..kalau nak elak sakit leher...please.........tlg pusingkan laptop kalian..hehe....maaf..saye tak pandai nak rotate..dah cari..tapi tak jumpa puncanya jugak..please.saper-saper leh tlg ajarkan????







video



hehe..besh tak layan..besh kan..tp must ada yg hairan..knp saidatul tgh sakan menari tetiba dier pgg dinding..hehe..ada rahsia di sebalik gelek saidatul tu...tgh syiok bergelek golek...actually dia tgh "kentut"..hehe..sambil kentut...sambil "po po" la..that why...last lagu tu..dier dah mcam blurrrrrrrr....hehe...lucu la anak ibu nih...hehe...video ni create by mak long..yg tukang ajr tepuk...ibunya sendiri..enjoy yeah...




wokey..dah nak sleep nih...saidatul tgh best beradu..ibu harus join jugak...





salam n slmt malam semua...and big hug n kiss for atta dari saidatul and ibu....





da......da................

No comments:

Related Posts with Thumbnails