Saturday, October 9, 2010

alhamdulillah..terima kasih wat semua...

alhamdulillah....alhamdulillah....alhamdulillah....


syukur alhamdulillah...anak saye dah sembuh....sgt bersyukur...sgt terharu...kerana doa saye..dan doa dari shbt-shbt..di perkenankan oleh Allah s.w.t...terima kasih saye ucapkan sekali lagi.... dedicated wat en.suami yg setiap hari menghantar email pada saye..bertanyakan khabar puterinya...dier risau di sana..saye faham...

hati saye pun begitu..melihat anak di dpn mata..lembik..tak berupaya nak bangun berjalan...apatah lagi nak senyum dan berjalan...hari ini..alhamdulillah dia dah boleh senyum,mengomel dan berjalan dengan laju..saye rindu moment itu....saye sebak bila tgk dia dah sihat kembali..krn kami semua merindui kamu yg ceria sayang...

dan terima kasih tak terhingga wat shbt-whbt dari facebook ( kak azimah,kak rafidah,muni,norin,fatin,maiza,elya,makteh mani,hazani,mama ninia,liza baizura,irra dan juga shbt-shbt blog reader ) yg sudi berkongsi kasih..berkongsi kesedihan ketika saat sayer memerlukan pendapat kalian...sesungguhnya saye bersyukur di kurniakan sahabat-sahabat yg sggh prihatin...alhamdulillah...moga Allah sentiasa merahmati kalian semua..AMIN...........dah shbt-shbt yg mendoakan dari kejauhan...


wat adik-adik kak...hani and udin..thanks sbb sudi tidokan dan menjaga saidatul time kak busy memasak,busy mengemas umah...merekalah org kuat saye ketika en.suami tak ada..sanggup ,menjaga di tgh mlm klu saye tertido..minta maaf kalau ada termarah...sbb bkn saje nk marah..tp bersebab kan???hehe...i love both of you...wat makteh ecah..jgn terasa ye..kak juga sayang ecah..tp ecah tak ada di sini...


saidatul juga sgt sayang kalian..dia beruntung kerana di kurniakan pak&mak sedara yg sproting...dan sgt menyayanginya...


wat my MIL n FIL...bro in law..thanks also di atas titikberat yg kalian berikan...setiap hari my MIL akn call..bertanyakan cucunya..biasala...cucu ngan menantu jauh pulak..tambah pulak anak lelakinya lebih jauh dari kami...bertambah risau mummy saye..tq for doa mummy....we love you..


byknya saye berceloteh....semua ucapan terima kasih je..hehe..jgn boring yer....krn kalian sgt berharga utk saye..thats why...i like to say like that..tak jemu..hehe...



tapi.........kalu jemu jugak..meh duduk dgn saye..kita lyn kejap video nih..video smlm...time kul 5 lebey..dia seronok dpt berjalan...budak kecik br lega demam..hehe...ibu n atta love you saidatul...





video




hehe..demam nk berjalan jauh agknya kan??hehe...pa...dlm entry kali ni jgk..ma ada updatekan new stroller yg kita plan nak beli tu..hehe...hadiah bufday for saidatul.....


*

*

*

*

*

*

*

*

tadaa......









terus je nak naik..hehe..seronokla tu....dapat rain cover,cover seat 2 colur pink n brown cofee..,toytray yg sepatutnya utk baby seat...tp dah baby seat tak guna..ma gunakan as toytray..hehe..berbaloila beli stroller ni pa..can use until umor 4years...hehe..thanks pa..izinkan ma beli stroller nih.....


alhamdulillah..even beli online..tp service mmg cantik sgt..beli hr ni..esok dah dapat..service A one la..hehe..from www.otakibaby.com and skynet...thank you so much...


for pic today..nengok nih..tak nak senyum lgsg..hehe..nmpk susut tak bdn dier.??.tp doc check berat naik plak..hehe..alhamdulillah...




hehe..mata..molatnya..cam marah je...be cool sayang..





senyum camnila yg ibu nak..tq cayang.........




syukran ya Allah krn dia sudah pulih seperti sediakala..alhamdulillah..ibu rasa lega sgt bila tgk saidatul kembali ceria seperti dulu..atta pun dah kurang risaunya...

ibu and atta sayang saidatul...be a gud gal cayang..we love you so much...






da.....da..........




2 comments:

NURHANI (BABY) said...

SAIDATUL TAK PUAS HATI KAT PAKSU DIER LA TU

dieha said...

hani : sbb paksu dia suka ngusik dia tu..huhu...

Related Posts with Thumbnails