Sunday, March 20, 2011

tidur berbantalkan lengan suami...rasanya semua dah tahu kan....
rasanya semua dah pernah baca..
tapi nak share jugak..
mana tahu..ada yang tak tahu lagi info nih..kan..kan...entry hari ini..dedikasi buat semua wanita-wanita di luar sana..

opsss....tunggu sat na..hanya untuk mereka-mereka yang telah bernikah secara sah sahaja ye..

yang belum kawin..takpe..just baca..and simpan petua ni dalam kepala anda..


hehe...entry ni di ambil dari sumber yang boley di percayai..

insyaAllah amalkan lah....di jamin berkesan..


jom kita baca..dan fahami..dan teliti..dan paling penting..jangan lupa praktis ye..hik..hik..Dari bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian MOHEMA) hanya kira-kira 45% sahaja isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin. Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan.

Tahukah kaum isteri, bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki/suami boleh mengaktifkan hormon wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang. Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.

Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celahan ketiaknya, tidak di nafikan anda akan peroleh pengalaman yang cukup rilex dan tenang, ianya tanda bahawa bau phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda. (pengalaman ini hanya perempuan sahaja yang tahu bertapa asyik dan rilexnya)…FAKTA….serius….

Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai tahap 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur...


Dan peringatan untuk lelaki/suami, janganlah shave ketiak anda sampai licin, biarkan sedikit atau trim sikit aje bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita.so pada isteri-isteri di luar sana, jom kita praktikan diri tidur di atas lengan suami?...kih..kih...tengok..

baby comey tgh tido..

tenang je kan...

sayang...pasni leh i selalu tido bawah ketiak you..

even memang selalu tido bawah ketiak you..

rindu pulak dekat incik nizammm

uwa.....


selamat kembali ke bintulu 26 mac ni..

ada ole-ole untuk pa..

mmuahs...assalammualaikum...


2 comments:

siti norlaili yusof said...

alhamdulillah,dah hampir 4 tahun berkahwin..tulah yg jadi amalan.. n mmg diakui,tdo mmg lena n rasa selesa... cuma en.suami lah cian naik lenguh lengannya dwat bantal..hehe...

myza said...

haissshh yg tak tahan tu suruh jgn dicukur ketiak suamii..tolong la,xleh tgok la bulu melambai2 celah ketiak ..wakakakkaka !!

Related Posts with Thumbnails