Tuesday, March 22, 2011

rajin selalu...

salam tengahari buat semua yang di sayangi...

hari ni result SPM dah keluar..
ada anak-anak yang mengambil SPM tahun lepas??
bagi pihak saye..adik beradik semua dah besar-besar..just tinggal adik yang bongsu shj..tahun ni dia baru 16 tahun..so next year kena pulun habis-habis..

untuk family kecik kami..
baru ada tiga orang..itu pun ibu, atta and saidatul..
saidatul masih kecil lagi...hope dia juga menjadi anak yang berjaya..dari pembelajaran, dari segi didikan agama dan dari segi kejayaan dalam menghormati orang tua..
itu yang penting kan??

tahun ni jugak ada 4 orang cousin yg akan ambil result..
buat ARIF...TAHNIAH..sbb dapat 9A..wah..sungguh teruja tau..hebat kamu yer..
buat IRHAM,AINA moga berjaya jugak..kak tunggu result kamu..(kalut je minah nih..)
buat NAIM..makngah rasa kamu juga seperti ARIF..gud luck..


untuk saidatul ibu mengharapkan saidatul boley jadi yg terbaik..cukuplah terbaik di mata ibu dan atta..
menjadi kebanggaan kami berdua..



jom layan video nih..
dah makin besar dia kan..
bercakap bahasa pasarnya..
ada jugak yg ibu faham...









video


hayati video ni betul-betul tau..
ada bunyi macam-macam..


salah satunya bunyi kentut anak dara nih..
saper ajar nih???
minta maaf ye kengkawan..
ibu saye tak ajar..
rasanya maklang and paksu yang selalu wat perangai camnih..hehe..


ada sebut bib...
ada sebut fish..padahal yang tu hat..
dengar baik-baik tau..

cikgu saidatul mengajar anak muridnya..




selamat berhibur...



tak leh beriadah today..
hujan sedang membasahi bumi..
syahdu je sambil layan makan keropk lekor..
adik bawa balik..



sekian


assalammualaikum...

No comments:

Related Posts with Thumbnails