Sunday, March 27, 2011

2nd parcel..



salam hari isnin buat semua yang di sayangi....
sekejap masa berlalu...hari ni dah hari isnin..sok hari selasa....sok lagi hari rabu....sok lagi hari khamis..hehe..dan seterusnya...

hope akan jadi lebey baik dari sebelumnya..saye ada misi yang nak di buat..doakan saye..
buat incik nizam..i trust you...you trust me..insyaAllah..moga Allah merestui apa yang kita plan kan..aceeewaahh..macam suspen tak??huhu..


incik nizam ada di Bintulu dari 26hb..so sempat jugak ber video call..ber msg..ber calling and macam-macam berrr....
Alhamdulillah..parcel kasih sayang dari ma and baby dah selamat sampai ke tangan comel incik nizam...
lega rasanya..ingatkan terlambat..Alhamdulillah..


hubby cakap seronok dapat barang dari sayer..hehe..
tentula kan sayang..rasanya semuanya yg berjauhan seperti sayer..akan merasainya...betoi dak???





















parcel yang di wrapping dgn penuh kasih sayang..
buat suami tercinta...
Alhamdulillah dah selamat sampai ke tangan beliau..hope you like it....







si kecik nih dah siap...nak ikut ibu time pergi pejabat post..
senyum simpul aje..siap ada roti di tangan..

lately nak makan nasi sgtla susah..
jadi nak bagi kenyang..
ibu calitkan roti dgn coco or susu..
baru jalan..

she's weight baru 9.4kg..okayla kan??
doctor said graft okay sebab dia tinggi..






picture semalam...

saidatul sendiri nak pakai tudung..
ibu touch up sikit-sikit aje..huhu..
siap teleng kepala..
ikut unty MAIZA la nih..hehe..






and last picture..

buat atta jauh nun di bumi Sarawak..
kami sangat sayang atta..

tak pernah kurang kasih sayang kami buat atta..
ada lagi 3 bulan untuk kita berjumpa..

can't wait..mmuahss atta....















ibu and saidatul....
LOVE YOU ATTA....


wah...sok lusa and tulat dah abis bulan mac..
april coming..
apa hadiah nak bagi atta erk???


kena perah otak from now....:)






assalammualaikum...





see you again....








3 comments:

maiza said...

ahahhahaa..aunty maiza jugak yg kena yee..kekekke

:: noremy bte rahmat :: said...

nak parcel gak boleh...

dah lama tak dapat parcel...

dieha said...

maiza : hehe..iyer..unty la yg ajar saidatul teleng kepala..hehe...

nor : akk pun dah lama xdpt parcel..bila la agknya nk dapat..hehe..

Related Posts with Thumbnails