Thursday, March 10, 2011

our mini gathering..


huhu..last week punya citer..
sbb musabab suka simpan dalam draft..
sampai kelupaan utk post kan entry ni...

may be penat sangat last week..
dengan bercuti ala singkat di Langkawi..
keesokkan ada pulak mini gathering dari Utara..

kami tidak kenal actually..
semua kenal through FB..berchatting,bermsg..
tapi ada sebahagian sayer pernah join bersama ketika husband-husband pakat wat combine di Alam..
memang besh..kerana kami mengeratkan ukhuwah..
mengeratkan lagi silaturrahim antara satu sama lain..


kali ini kami berjumpa lebey ramai..
even bukan berpuluh..tapi sepuluh orang buat A&W jadi gamat..hehe..dengan suara-suara kami yang kepo..ahaks..


perjumpaan start pukul 12pm..
semua muka excited nak jumpa kawan-kawan baru..
dedicated untuk kak azizah , kak hasmiza, elya, maiza, idzalia, aznor, hananie, MunaSarah, nur iradah, dan semua wat kawan-kawan kapal yang lain..hehe..


perjumpaan kami di Tesco Sg Petani, dating kami di A & W..hehe..first jumpa rasa macam dah kenal lama..sebab boley masuk..buat maiza,elya...kita dah kenal di melaka kan...dan buat kawan-kawan yang lain..pertemuan kita baru-baru ini rasa lebey mengeratkan hubungan kita..kita sama-sama merasa..bercerita dan bergosip as a wife seafarer..tambah-tambah kak zie yang byk pengalaman..thanks kak zie kerana sudi turut serta bersama kami..sungguh saye katakan akk sangat low profile..kamik sukak gitu..hehe..


okay..okay..rasa saye biarlah picture-picture yang menceritakan kegembiraan kami ketika di sana..
keceriaan tergambar di wajah kami kerana kami berpeluang mengenal di antara satu sama lain..
mengenal apa perasaan sbg isteri seorang pelaut kapal..

buat siti nur iradah..welcome the club tak lama lagi..
buat nanie..we proud you coz nanie one of the seawomen di sana..sungguh saye teruja tengok nanie...cayok..cayok..




tak cukup korum..hehe..
pakat tangkap sana sini..





anak-anak yang sporting..
saidatul je yang takder..mood tak berapa nak okay..




we are happy as a wife family seafarer..





makan-makan time..
yummy..




bila lagi akan ketemu???
(' ',)





ceria-ceria je..
seronok bergosip ye???
muka puas hati pakat boley jumpa..





wife,gf,seawomen..
semua ada..
ira bakal tut..
nanie dah sem ke lima..
another one sem..
wish you all the best..




"
"
"
"
"





time's up..
dah pakat berdiri..
nak balik sudaaa...











insyaAllah kita akan berjumpa lagi..
pertemuan yang indah..
akan sentiasa di ingati..

thanks pada semua yang sudi hadir..

thanks to kak azizah and kak hasmiza..
yang merancang and aturkan pertemuan ini..

moga ukhuwah yang terjalin akan lebey mengeratkan silaturrahim kita bersama..






salam jumaat yg penuh barakah..






p/s : hari ni kami semua plan nak ke rumah kak sue...hehe..can't wait to see again..
buat kak rafidah jangan sedey na...insyaAllah kita akan ketemu....

dah makin hampir grand gathering di PD..hope semuanya berjalan dengan lancar..doakan perjalanan kami ke sana..

wat papa..thanks izinkan kami pergi..kami akan jaga diri..doakan kami pa..we love you..

4 comments:

. i n n z c h u b b y . said...

wahhh....

bestnye dpt jumpa...

nnt kalo akak dtg KL,roger2 inn ea...

dieha said...

inn : semestinya..in..ira n nanie ckp muka kita serupa..ahaks..betul kah??rasanya in lg comey la..

liza said...

seronok tgk korang enjoy jumpa kat sana:)..alhamdulillah silaturrahim antara kita makin rapat kan..jumpa di PD nanti yer dieha:)

dieha said...

liza:insyaAllah..hope kita dapat jumpa di sana..xsabar nih..hehe..

Related Posts with Thumbnails