Tuesday, December 27, 2011

last week...






minggu lepas hari jumaat..
plan just nak teman cousin ke bank islam untuk ambil geran kereta di butterworth..
ingatkan lama jugak nak ambil document..
rupanya tak sampai setengah jam..hehe..

alang-alang dah sampai ke butterwotrh..
terus plan ke jusco....
sebenarnya teringin nak makan takoyaki di Queensbay..tapi malas nak bersesak di jambatan..
kan hari jumaat orang penang keje..


so tempat yang dekat semestinya jusco la..
tempat kami suka lepak..hehe..
terus zasss ke sana..
kami sampai pun before solat jumaat..


dah sampai sana si ibu pulak berjanji dengan anak..satgi terus naik kete yang ada di jusco tu ye..
rupanya saidatul ni jenis ingat dan simpan dalam otak..
sampai je terus tarik tangan ibu..
alamakkkkk..last-last habis la..semua orang dah sewa...
kan masih school holiday..orang must la ramai..aduh..

saidatul start cranky dah..
ngamukla dia..sorryla sayang..mana ibu nak tahu..huhu..


takmau bagi nangis beli la apa-apa yang boley buat dia diam..
then bawa ke pameran chrismas tree..
mainla di situ kejap...
naik ke food court makan-makan..then bawa saidatul main lagi..








puas hati nampak muka saidatul..
dapat main...
takpa la sayang..lebey baik dari nangis je..hehe..











video

saidatul tengah main bowling..:)










ada jugak muka maklang dengan maklong..
kanak-kanak riang camnila..hehe....











post cantik buat atta yang jauh di mata...
rindu atta banyak-banyak..
we love you sayang..:)









ibu yang makin chubby...
dengan budak comel..






dah letih main...
singgah solat dulu..then tukarkan pakaian saidatul..
hope nanti dapatla kete yang saidatul nak naik tu..
kesian saidatul..


rezeki saidatul..nasib ada satu kereta di bahagian customer service..
itupun kami dapat dah last minute..time nak balik..
bawa saidatul round-round dalam jusco..
hehe..tengokla driver yang drive...
kuang..kuang...








keletihan bawa kete...
boley excident camni..hehe...
sampai ternganga mulut tu..
letih sungguhla anak ibu..:)






ibu ,maklang and maklong pun dah letih jugak..
jom balik....:)


bye..bye..

4 comments:

Ummi said...

hahaha..lawakla dia tido dlm kete tu

dieha said...

ummi :hehe...kejut pun dah tak sedar..ubah dia bg selesa pun dia xsedar..letey sangat tu..:)

myza said...

suka saidatul dpt main ye

dieha said...

myza : hehe,..budak2 paling suka kalu dapat main..:)

Related Posts with Thumbnails