Thursday, December 29, 2011

buah tangan..:)



Assalammualaikum......:)


hari ini rasa happy sangat sebab dapat something dari yang tersayang..
thanks dear..ingatkan nak pos sekali tuan ke sini..hikhik..
lagi suka kalau empunya badan ada di sini..:)


pukul 10.30am tadi..pos laju datang rumah..
ingatkan parcel yang kebiasaan selalu beli online..
rupanya cinta hati dari nun laut biru hantar buah tangan ke sini..


saidatul lagi excited bila setiap kali ada parcel sampai di rumah..
dia yang kalut nak buka..
kali ni lagi bertambah happy sebab atta kirimkan something for her..


atta must tak sabar nak sampai ke Japan..
nak tengok blog ber update kan..
jangan risau..ibu dah update dah..baca sampai muntah hijau ye..hehe..


atta tengokla anak kesayangan atta nih..
excited ooooo...bila tengok barang-barang nih..hehe..
camni la bila sang suami jauh dari keluarga..
pengikat kasih sayang di antara suami,isteri dan anak..
sangat berharga moment ini..
tak semua yang melalui perkara ini..kan..kan..kan..


bukan sahaja hadiah..malah kad..surat-surat cinta yang penuh dengan kata-kata indah..
lebey mengeratkan kasih sayang..
nak call selalu..bukan senang..kadang-kadang line di laut mana la ada..
jadi perantaraan kami dengan email..itu pun dah kira sangat-sangat berbaloi..:)








parcel dari suami tercinta..
terima kasih banyak-banyak kanda..
kalau boley pos lagi..hahaha...










aksi saidatul..
bukan ibu yang ajar ye...dedicated untuk atta tu..:)












atta..terima kasih sekali lagi..
ibu suka baju-baju tu..
cola and kangaroo..untuk saidatul...
coklat and fridge magnet..
buah zaitun tak dapat nak makan jugak..
kena tahan di imegresen japan..huhu..sedeynya..



tapi apapun..yang ni pun dah buat kami surprise...:)










atta....thanks atta..sedap coklat ni..
saidatul sayang atta..









we love you sayang...









p/s : sekarang tengah buat preparation nak pos barang-barang untuk incik nizam ke Aussie...tungguuu...:)

3 comments:

tatabear said...

beshnyeeeeee....

:: noremy bte rahmat :: said...

suka tgk coklat tu..tingat mal selalu beli kalo masuk japan..tp nor xsuka almond.nor suka macadamia.. :)

dieha said...

tatabear : hehe..bestnya kak...akk pun best sbb ada abg di sisi..:)


noremy : hehe..tu la..abg zaM sll beli coklat ni sbb akk n saidatul suka..:)

Related Posts with Thumbnails