Thursday, November 11, 2010

ya Allah....alhamdulillah...




miracle happen............


apa yg berlaku yer???



ya Allah.....


rasa syukur..sesyukurnya....kerana mempermudahkan semuanya...


terima kasih ya Allah..kerana kami di izinkan untuk bersama kali ini..


*


*


*

*


*


alhamdulillah..just received call dari incik suami....wah...i cant believe...rasa bersyukur sgt..incik suami ..awak sungguh surprise tau....sepantas kilat saye update blog..kerana perkhabaran ini..saye ingin berkongsi dengan kalian...





rasa mcm tak percaya...huhu..kena pang sekali baru tau...huhu...



kenapa sayer perlu berkongsi???? kerana...di kala suami di laut..saye hanya dapat meluahnya di dalam sorga blog ini...teman-teman yg always give me support...thanks utk semua...i love you all...



esok his flight..and tomorrow also i need to fetch him in airport..huhu..rasa bedebar....rasa mcm kekalutan yang amat..haha...macam baru perkahwin pulak..haih..be cool madihah..



semalam saidatul demam..and alhamdulillah hari ni dia sihat seperti selalu..perasaannya kuat terhadap attanya..connection mereka sgt rapat...haih..ibu jeles nih..hehe..



esok plan nak pi pasar ..nak beli bahan utk wat lontong..saye pun baru nak belajar dari my young sis...she lebey expert from me..today nak gi jusco..ada appointment dgn LWM...hehe..macam tahu-tahu je...


entry perlu pendek hari ni...dalam kepala otak mcm-mcm nak buat..tapi kena susun betul-betul..sbb kepulangannya amat mengejutkan...nasib baik belum smp rumah lagi..hehe..



wokay need to stop now..nanti kita share lagi ye....




buat atta sayang..take care ye..esok kita jumpa..kita polok-polok..we mish you like crazy..and i know your feeling same also...









salam sayang..mmuahs...

9 comments:

Ena Mazly said...

Yeah yeah.. Happy for you dik.

NURHANI (BABY) said...

mak lang pun tetejut gak... hepi for my sis ang saidatul... wahahahah.. diorg dah tak sabar nak jumpa kekasih hati nampaknya...

:: noremy anak rahmat :: said...

really?
(^_^)
tumpang hepy utk akk..
nnti drive carefully k..

.ArianiAizat. said...

yeyy yeyyy!!
^__^
senyummm meleret akak kita sorang neh..
mesti saidatul tak sabar sabar nak pelok pelok papa nya!
masak lontong sedap sedap yer,nt leh nani dtg rumah.hihi =))

ps-eh,emy pon ada kt sini..hye emy =)

MrS KeNey said...

syoknya!! malam ni tak lena tido la tu...;)

dieha said...

kak ena : tq kak...hehe..terkejut gak nizam nk balik esok..

dieha said...

nurhani : maklang pun must tak sabar tgk abg ipar balik kan..leh gado-gado la...hehe..



noremy : iyer nor..mengejut a.zam nih..hehe.tq nor..mal pun dah xlama kan..sbr tau...

dieha said...

ariani : hehe..nani...akk dah senyum smp ke telinga nih..syukur sgt...nani pun sabar tau..


mrs keney : hehe..tido penuh dgn senyuman..

farra8979 said...

sti gembira x terkira kan.. ^_^

Related Posts with Thumbnails