Monday, November 8, 2010

dia makin sihat and kuat....



hallo everybody....


sihat semuanya???? ari ni agak lewat update blog...agak sibuk dengan melayan si kecik yg semakin lincah..semakin aktif..sambil-sambil cousin datang rumah...TM staff pun datang rumah...(aik???pelik plak kan..tetiba mereka-mereka yg tak di jemput datang..hehe) actually line phone dgn line streamyx ada problem sejak mggu lps lagi..tension jugak bila nk online rasa slow sgt..bila di check...rupanya wire phone di gigit..bukan orang yg gigit..masalahnya CIK SITI..hehe..pelik jgk..rumah saye takder tikus..di luar je orang cakap ada tikus berkeliaran..erm...tak boleh nak cakap apa...biarkan je la.. kalau cakap yg bukan-bukan takut "si dia" memberontak..hehe..


semalam pegi ke alor setar...tujuan utk amik my young sis...sian jugak...sejak banjir teruk di sana..air pun takder utk mandi..nasib dapat cuti dua hari...bertambah lagi rasanya bila semalam hujan dengan lebat....sabar ye..saye juga risau....risau dengan keadaan saye..dengan keadaan anak...dan semua keadaan....moga Allah sentiasa melindungi kami...

sampai di sana pun dah lebey kurang pukul 7..after solat maghrib di tesco..dinner dulu..haha..cakap nak diet...alolo..just take tomyam bihun je...sodap tau... under control jugak tu kan...hehe..



perut dah kenyang..muka pun ceria aje...(tak percaye ke????)..meh jenguh di bawah ni......









hehe..comel tak ibu dengan saidatul...muka kami ceria-ceria aje...atta...mish you la....15 ni atta dah smp bintulu..yahoooo....yebedabedooo.....haih..jgn seronok lagi..result belum kuar lagi....okay..okay..control..control...hehe..tgh cool kan diri...gediksss semacam je kan??ahakssss......



skrg ni..si kecik nih kalau kuar je ke shopping compleks ke...ke kedai ke..mana-mana la..mana mau orang dukung dah..dah sombong erk....















video





***wah...tengok tu....kalau boley semua orang dia nak tegur....hehe...peramah bin tamah....anak saper nih??semestinya anak ibu and atta la..kan..kan..ish..ish....siap bubai lagi dekat acik-acik di sana..****





itulah anak dara saye dan incik suami..alhamdulillah dia semakin sihat..semakin ceria....moga dia sentiasa sihat...must attanya tak sabar nak tengok..tambah-tambah si tecik ni dah boley melangkah laju..haih...sabar ye sayang...dah tak lama lagi...



***




***



***



***



****




aik??ingatkan dah abis cite....dak lagi..nak citer lagi nih...jgn ke mana-mana..stay with me...hehe.....




*




**


***


****


*****


******



*******


*********


**********


***********

okay..dah cukup 10 star kan...


okay..sila sediakan tisu...and anythingla..yg tak kasi air liur turun...


atta....sabar ye tengok..nanti ibu wat lebey baik dari ini...









TADAAAA...................



kangkung cabai...........





bayam kasih sayang......




sambal ikan cair....haha..cili mesin tggl ckit je..takpe..janji rasa kepedasannya...



sedap tak????boleyla kan..tapi fully dari air tangan saye...hari ni saidatul just makan nasi+bayam+fishball...tapi sggh berselera and laju je makan..sukanya tengok..itu yg ibu nak....


thank you sayang ibu sbb sudi makan masakan ibu...


wat adik-adikku..makanan dah terhidang..balik makan ye..hehe..jgn lupa basuh pinggan tau...







hehe.....amanat dari seorang kakak....




wokey...sudah siap entry saye....harus beredar dulu...sambil melayan final episod STAIRWAY TO HEAVEN........ending yg sggh sedey....huhu....






da...da............





2 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

moral of the story anak akk memang comel sgt

dieha said...

atiqah : tima kacih untie..untie pun sgt comey..xsabar nk tgk untie naik pelamin..

Related Posts with Thumbnails