Friday, June 29, 2012

untuk atta...

assalammualaikum..


sambil menaip laju-laju..sambil ber msg dengan cinta hati yang tengah lalu selat melaka..
dah bosan kita tukar whatsapp plak..pastu main calling-calling..
sungguh nikmat..hehe..

en.nizam sihat alhamdulillah..happy sangat dengar suara die..tambah dia pun happy dapat dengar suara anak-anak..borak sakan dengan saidatul..
nak cakap dengan adik..adik kecik lagi...

atta nak tahu...adik muazzin dah pandai senyum, dah pandai "gostan" ke belakang..hehe..
tido pun dah makin teratur and awal..
Alhamdulillah..biarpun kadangkala ibu letih sangat..tapi sedikit sebanyak ibu dapat handle anak-anak..
atta doakan ibu dapat jaga anak-anak dengan baik..
even penat tapi rasa seronok..sungguh..puas hati dapat lakukan sendiri...

cuma time solat, mandi.. ibu tak pandai nak atur time lagi..
nasib adik-adik ada...banyak membantu..SYUKUR..



video saidatul tengah borak dengan atta..
saidatul miss you so much...:(





video

mengadu macam-macam sebenarnya..
"kenapa tinggal saidatul??"
"atta balik satgi ke"
"atta tak mau cakap dengan saidatul"
"sian saidatul"

hehe..ayat-ayat saidatul tu..




kadang-kadang kesian dengan anak-anak..
tapi inilah satu pengorbanan..
kena ada sifat kesabaran
kena ada sifat kekentalan
kena ada sifat toleransi
kena ada sifat kasih sayang
kena ada sifat memahami..


rasanya banyak pengorbanan yang perlu di lakukan..
pengorbanan yang perlu di lakukan dengan redha oleh seorang yang bernama ayah,bapa,abah,atta,papa dan seangkatan dengannya.

ibu,saidatul dan muazzin solute dengan atta.
sebab atta kuat semangat..

insyaAllah kami doakan untuk atta di sana..







cinta hati kami....
saidatul mardhiah begum..
said rayyan muazzin..





suka mengusik sungguh si kakak ni..





haha..pandai dah buat perangai camni...:)








ibu dengan anak-anak nak ke bank..
nak mengeluarkan apa yang patut..huhu..









singgah ke tesco..
beli barang basah and barang kering..







tak lupa..singgah makan ayam KFC..yummy...




bye..bye..

2 comments:

myza said...

amboi hensem ank teruna ibu.tggi mcm.ata nnt.ibu pn npmk slim nenguruskan anak2 ye hehe

dieha said...

myza : hehe..mmg tinggi mcm atta kot.hehe..selim la sgt..dah makin bam bam si ibu nih..

Related Posts with Thumbnails