Sunday, June 24, 2012

shopping lagi..

Assalammualaikum...




last week keluar dengan adik-adik and mak ke jusco perda..
jumaat orang gov. cuti..mak cakap dia sunyi..tambah cik romli aka suami mak ke johor..
jaga anak dia tengah berpantang..


"mak"yang saye cakapkan ni adalah my mom..isteri arwah abah saye..
selepas arwah mak meninggal abah kawin...
syukur..sebab kami punya mak yang baik..yang jaga kebajikan kami..
even mak dah kawin lain..hubungan kami still rapat..
mak yang banyak membantu kami adik beradik..
mak memang kuat semangat dan tabah..rasanya kalau saye di tempat dia..
i don't know how to survive my self..


mak kawin dengan abah selama seminggu sahaja..
arwah abah pergi di jemput yang maha Esa..
tapi kami setia memanggil mak.bukan makcik..
kami tak nak ada jarak..biarla hubungan ni kekal selamanya..ameen..




wah..sambung balik apa yang nak di cerita..
sebabnya atta rindukan blog ibu..:)
atta dah sampai china..tapi tak dapat nak call sebab ada problem network..
its okay atta..dapat msg pun dah syukur..:)


kita contact di singapore pulak ye pada 29 june ni...
apapun atta happy di kapal seri balhaf ...
keje pun dah makin okay..
insyaAllah atta...kami sentiasa doakan atta...




kali ni pi jusco saja konon nak window shopping..
just nak teman mak cari kasut..last ibu dengan maklang yang kantoi terbeli..
nasib ada AEON J-CARD..dapat less..syiok..:)




jalan-jalan terpandang kedai world of cartoon..
ibu pulak time tu ada card ahli kedai tu..dapat lagi less..hehe..
macam-macam design ada..










satu untuk kakak and satu lagi untuk muazzin..:)
















baju anchor untuk anak-anak kesayangan atta..
and 1st time ibu beli jeans untuk said rayyan muazzin..
memang muat-muat..hehe..nanti la ibu capture picture baby..


ibu pun siap-siap beli baju raya..sedondon dengan kakak saidatul..
nanti ibu tag dekat atta ye..




dah jenjalan sana sini..tetiba perut pakat lapar..
serbu KFC la..sebab mudah dan cepat..
tambah ada flavour baru..ayam KFC crunch and spicy..best...








time ni baru on the way ke jusco perda..
all in white.hehe..
kalau atta ada sure kita semua sedondon..
time ni dah tengahari pulak..
ngantuk anak-anak ibu..
macam-macam style tido..:)














kami bertiga lagi..
kalau nampak di belakang tu ..
itulah mak and mak tok kami..

sorry ye..picture maklang,makteh and mak takder..hehe..
picture ni pun dari camera maklang...:)







sudah habis mengomel...
anak-anak pun dah terjaga dari tido..
layan depa tengok barney sat..huhu..


bye..







1 comment:

Mummy Iswatie said...

bestnya shoppingggggggggggg

Related Posts with Thumbnails