Thursday, January 12, 2012

jom nyanyi...:)



agak lama tak update blog..last update pasal tahun 2012..
pastu terus senyap sunyi..
just melawat blog kengkawan ..


al kisah..semalam saidatul temankan ibu ke klinik..
start dari semalam..ibu kena pergi hari-hari ke klinik..
hanya check blood pressure dengan air kencing..
di sebabkan dari awal preggy berat asyik naik 2kg..pastu 4 kg..
tak pernah kata nak turun..may be makan lalu sangat agaknya..
sampai doctor pakar pun hairan..kenapa mendadak sangat naik..
no komen la doctor....salah saye kot..


setakat ini blood pressure still di tahap yang baik..110/70 dan kadangkala ke 120/70..
apapun ibu doakan..anak ibu sihat di dalam perut ibu..
moga selamat di lahirkan dan di beri kesihatan yang baik..amin..






lately..saidatul dah pandai nyanyi lagu barney..nampak clear jugakla apa yang dia sebut..
lagu twinkle-twinkle, i love you, 123 ( tp ada yg skip jugak ), abc..(ada jugak skip )..hehe..
janji saidatul dah boley sebut perkataan tu...







video










ngalah macam orang-orang besar..
macam dia pulak nak datang cek perut..hehe...



















saidatul behave je teman ibu...
time ibu nak kencing pun dia sanggup tunggu depan pintu tu..
pastu mula la hampar kain lampin die..cakap nak mayang ( sambahyang )
dok buat lawak dalam klinik plak..adoila..hehe..

apapun thanks sayang..jadi budak baik time teman ibu..
pasni hari-hari ibu leh bawa saidatul..
dah nak jadi kakak kan..kena belajar berdikari..:)






nanti kita sambung tajuk lain pulak..
atta insyaAllah sampai port Aussie esok..
dah warning tak sabar nak buka blog..



bye..bye..

No comments:

Related Posts with Thumbnails