Saturday, November 5, 2011

sweet 30...







Alhamdulillah....SALAM AIDILADHA BUAT ATTA YANG JAUH DI MATA...dan juga kengkawan tersayang...

dan hari ini jugak..hari raya jatuh pada tarikh saye di lahirkan pada 6 November 1981..
alhamdulillah masih di beri nafas dan kudrat untuk hidup di muka bumiMu ya Allah...
sungguh saye bahagia...syukur..syukur..syukur..


just have small celebration..even incik suami tiada di sisi...tapi adik-adik masih ada..
its okay dear..doakan ma dari jauh...itu dah mencukupi..

and big thanks buat adik-adik....nurhani dan siti ai'ishah..i'm so surprise..even di saat last..pak sedara kita telah mengkantoikan majlis tersebut tapi kakak kalian sangat appreciated about that..
mengalir juga air mata ibu ini..rasa terharu dan rasa sangat di hargai...thanks so much..:)


umur 30 hanya pada usiaku..tapi jiwa ku tetap rasa muda..huhu..
moga di beri kesihatan yang baik..di beri oleh Allah untuk hidup di muka bumiNya..
dan berharap di permudahkan ketika melahirkan cahayamata ke dua..perkongsian sehati sejiwa bersama kekasih halal saye....incik said nizam...


just nak preview moment-moment indah detik jam 12am..
terima kasih cake hasil air tangan adik saye sendiri..ecah...thanks so much..and organizer yang tak bertuliah..my lovely sis also nurhani...:)







cake present dari adik-adik tersayang..thanks so much..
air tangan siti ai'ishah..:)










mereka-mereka ini insan yang saye sayang..
sanggup tunggu sampai kul 12am semalam..hehe...tq..tq...











muka dah naik berkilat semacam je..
letey punya pasai..baru sudah balut ketupat...huhu....










budak-budak excited tengok cake tu....
pak sedara yang telah kantoikan surprise majlis..hehe...












birthday kami bulan yang sama..
so...leh celebrate sekali....
HAPPY BIRTHDAY TO MAKTAM, PAKNDAK,MUS, INN DAN ME....:)










jom layan video kami berkampung di sana ....
riuh dengan suara-suara mereka...









video






HAPPY BIRTHDAY TO ME....
AND
SALAM AIDILADHA BUAT SEMUA....


.............(",)...........

No comments:

Related Posts with Thumbnails