Friday, September 23, 2011

2 years....








hari ini...saidatul sudah dua tahun....:)
masa ...cepat sungguh berlalu...pejam celik..anak ibu dah jadi big girl...
and tak lama lagi..saidatul akan jadi kakak..insyaALLAH..:)


tepat pukul 12.00....ibu...atta...attama....attata.....maklang and makteh nyanyikan lagu HAPPY BIRTHDAY for saidatul..
she shame shame...and look fresh je..
may be dia tahu today is her birthday...good girl sayang..


hari ini ibu just draft pra-birthday saidatul..
25 september ni baru kita citer lebey panjang..sebab time tu lebey happening....:)
ada sekali majlis tindik telinga untuk saidatul...
hope saidatul okay lepas kena tindik telinga...











sponsor cake by makteh ecah...
thanks makteh..choc moist sedap...
untungnya saidatul ada makteh yang pandai wat cake..:)












bufday gal yang sangat excited..
tambah ramai-ramai nyanyi lagu bufday...
happy sangat dia..:)











happy birthday sayang...
ibu and atta doakan saidatul menjadi anak yang solehah...
anak yang berjaya...


pandai oooo potong cake..hehe...










atta sempat lagi buat lawak..hehe..
anak dara tu khusyuk tengah potong cake...:)












attata sayang sangat dekat saidatul...













maklang pun ada..
thanks maklang sudi datang ke cheras...
saidatul sangat hargai...:)











chacha sampai last minute...
tapi tak nak lepaskan peluang meraikan hari jadi saidatul....:)













three of us...
syukur kerana kami dapat bersama meraikan birthday saidatul..
saidatul paling happy sebab ada atta di sisi saidatul..

camne agaknya pas atta dah naik kapal...
ibu terfikir dua tiga hari ni...
atta dah tak lama nak sign on...huh...:(







apapun..takmau sedey-sedey...
hari ini hari untuk saidatul bergembira...
meraikan hari lahir yang ke dua...

syukur kerana saidatul di beri kesihatan yang baik...
syukur jugak kerana saidatul sentiasa menjadi anak yang baik buat atta dan ibu..

kehadiran saidatul memberi ibu dan atta 1000 rahmat...
kerana anugerah ini tidak ternilai dari wang ringgit...



we love you sayang....:)




HAPPY BIRTHDAY TO YOU...SAIDATUL MARDHIAH BEGUM...






pssss....thanks atta untuk hadiah birthday tahun ni....:)

4 comments:

HaninFarshid said...

Happy 2nd birthday saidatul....

aunty and kyra wish you a happy life...and a journey full of success...may all your dreams come true :)

semoga saidatul membesar menjadi anak yang bijak,solehah dan taat kepada ibu dan atta....

saidatul nampak happy+cute on your birthday...take care...*hugs*

dieha said...

haninfarshid: tq untie for the wishes.....

she so happy ..sebab ada atta dia tahun ni..:)

ayulinda said...

happy birthday saidatul!!
meh balik sp cepat,nanti untie linda belanja saidatul sorg je mkn kek..kekeke :)

Lia said...

happy birthday dear saidatul... :)

Related Posts with Thumbnails