Friday, May 20, 2011

jjcm di perda...




kali ni topic hangat dalam facebook...dalam blog..must tentang JALAN-JALAN CARI MAKAN edisi utara kan??
hehe...geng utara ada buat perjumpaan...
perjumpaan JJCM...sambil-sambil dapat berkenalan dengan sahabat-sahabat baru shiela halim, arda ctnrlshuhada, linda arshad and scha nur....
thanks sudi hadir meriahkan suasana bersama-sama dengan kami..
kami yang sentiasa bersama tak lain tak bukan..elya halim,maiza hermi, kak azizah.yusof, muna sarah and include me...:)


kali ini..kami JJCM ke perda..nak rasa makanan nasi ikan bawal..suggestion by elya..big thanks for elya..sudi aturkan agenda kali ini..cayang you banyak-banyak..
hari first saye nak makan nasi..so kena off diet..bak kata maiza...kan mai..terpaksa korbankan hari itu demi untuk sahabat-sahabat geng utara..ce..ce...ceh...alasan kan..hehe..

ada ikan bawal goreng yang rangup..ada ayam goreng...ada ulam-ulaman..sambal belacan,kari and lain-lain..
sambil makan..sambil berborak..rasa happy...bukan senang nak berkumpul ramai-ramai camni..
yang pasti air limau suam menjadi pilihan saye..potong lemak..hehe..



jom layan picture di kedai makan...
minta maaf ye..terlampau banyak picture yang akan di upload kan..
sila jangan muntah ye...layan je picture kegembiraan kami..syiok abissss...:)












menu 19 may 2011..
di perda..
nasi ikan bawal...
rangup..yummy..

picture saye amik dari maiza..:)







ketibaan scha and her bf..
pakat-pakat dok salam..
pakat-pakat dok kenal-kenal..

picture saye amik dari kak azizah...






sedang menjamu selera..
time ni ibu tengah susukan saidatul dalam kete..

picture di ambil dari fb kak azizah...:)







shiela and arda..
member baru pada hari tersebut..
welcome the club..







hehe...macam-macam reaksi...
arda..buat apa tu..sorry yang..:)






kami bertiga yang comel...
maiza...elya....dieha....
forever....








budak kenyang menyusu...
time tido nih..
thanks cayang..senang ibu nak mamam....;)







orang kuat yang menjayakan program JJCM khamis baru-baru ini...
hehe..sorry puan elya..
saye tangkap gambar awak dari belakang..huhu..








scha nur yang comey...






awek cun..
adik saye...:)





selesai menjamu selera..
kami ramai-ramai zasss..ke jusco perda..
alang-alang dah dekat..terjah aje..
tak shopping...window pun jadi la..yer tak???...

time ni kak azizah, scha nur dah gerak balik..diaorg ada program masing-masing..its okay...next time kita pekena mee ketam pulak..huhu...






baru sampai jusco perda..
pakat-pakat amik cabin car...







dok berborak apa tu...
ibu tengah melayan si kecik ni..
perangai dia best sungguh semalam..
memang terbaikla anak ibu..hehe..







elya with her son..rayyan handsome..:)







muna with her son...izzat...comey dua beranak senyum..








linda and her daughter....danisya..cweet...






shiela and her son....danial...handsome boy...








maiza and arda mommy to be...dua-dua comey....
rindu la dekat korang berdua..
insyaAllah kita jumpa lagi..









kawan-kawan shiela yang sama-sama turut serta semalam..thanks adik-adik..
sudi memeriahkan perjumpaan kami...







yang ini...wife said nizam...
yang lain semua inter frame...
saye nak juga...:)










letey berjalan..
kami lepak di secret recipe..
minum-minum..pekena cake..
tapi saye tak makan..
just amik cafe latte...yummmy....
















danial with saidatul..
bercinta pulak..
hehe...
cweet kan....








okay...sudah abis..banyak pulak picture untuk entry hari ini..
belum upload dalam facebook...

buat kak azizah and maiza..minta maaf ye..ada certain picture saye copy and tempek dalam blog nih..
minta di halalkan ye..sayang kamu berdua..mmuahss...






buat idzalia dan kak hasmiza...insyaAllah..next time kita jumpa lagi ye..
faham keadaan kalian berdua..:)





ASSALAMMUALAIKUM...GUD NITE....^____________________^

9 comments:

Lia said...

thank's kak diha krn memahami.. hehehee... best ye jumpa reramai ni.. nanti plan lagi ye.. insyaAllah lia turut serta ye..

linda said...

takpe lia..nanti tunggu linda kita join lagi ya hihi..

amboi diha..balik2 dan merempit tesco pulak huhu.thanks ya sudi tempek muka kita yg tomot ni kekeke..aritu letih balik dari KT tak habis tu yg suram sikit.len kali kita jumpa lagi ya..

myza said...

hehehe muka i dah besar pinggan ni..kekek xpe amik la pict tu sharing is caring :) waitin for the next pogram.. :))

dieha said...

lia : takpe lia..kitaorg semua faham..insyaAllah akan ada lagi..pertemuan hari bukan yg terakhir..;)dalam maksudnya noo...hua..hua...

dieha said...

linda:hehe..plan nk p CS..tukar ke tesco pulak..hehe..kaki mmg dah cram..tp nk jln punya pasal..i dont care lorr...huhu..

Allah..dah comey dah camtu..xpa..nice to meet you..insyaAllah next time we meet again..:)

dieha said...

myza : besar pinggan apanya..comey ja kak tengok..cute ja..

tq mai izinkan akk amik picture dari fb mai..mmuahss..:0

:: noremy bte rahmat :: said...

wah....bestnyer...........

jeles!jeles!

:: noremy bte rahmat :: said...

akak yang gojes ditag kat sini.....

http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/05/contest-re-giveaway-nana.html

dieha said...

noremy : nor..tq dik..tgh dok belek-belek nih..hehe..

Related Posts with Thumbnails