Tuesday, May 31, 2011

HKV...


baru nak update citer nih..
dah lepas berkurun sebenarnya...tapi tak pa la..incik suami belum baca lagi yang lain-lain....
banyak yang incik nizam kena selak baca...dan yang the past ni harus kena update sebab..incik nizam yang suruh carikan...


rasanya dah 2 minggu lebey saye belikan benda ini untuk saidatul..
semuanya untuk kemudahan si kecik ni bila duduk dalam kereta...
tapi yang pasti wajib duduk dalam baby seat...atau sewaktu dengannya..
kalau duduk di belakang...saya yang akan pantau..


mula-mula survey punya survey ada yang mahal gila...
ada price lima ratus ke atas...sampai ada yang ribu riban..mak aii...untuk si kecik ni je...jadi...better tak payahla...rasa tak berbaloi...takut di tekan-tekan..abis lingkup..



so..survey-survey lagi...nampak satu kedai ni nama..Hong Kong Video Centre (HKV) di central square shopping complex..
belek punya belek..menarik..harga pun reasonable la..tak mahal..dan tak murah..
elok sangat untuk si kecik ni..kalau dia nak tekan-tekan pun tak boley sebab boley kunci...hehe..bijak tak ibu??
yang menariknya jugak..function sama jugak seperti yang sedi ada....
leh hanging di belakang seat driver or penumpang..(tak faham ye..nanti saye tunjuk kan..:))








tadaa....ala-ala macam mini laptop...
tapi hanya untuk CD sahaja...




















remote control di sediakan...
AV cable...cth nak sambung ke TV pun boley...
Earphone...
Car adapter..mudahnya....
AC adapter kalau duk di rumah...
Bag comel....
Stand untuk hanging the item..

sangat berbaloi..
multifunction..


nampak macam laptop kan...
silver colour dah takder..
kalau tak memang nak rembat colour tu...tapi takpela..ambil je apa yang ada....
















contoh sudah di sedikan..
sila refer ye...:)










mudah untuk si kecik ni tengok...
duduk diam je..:)








can bring anywhere...
easy to hold...












letak di tengah-tengah pun boley...
nak pegang pun boley...
boley di pusing ke kiri dan ke kanan..
















budak kecik tengah khusyuk layan barney..
jangan di ubah..nanti marah dier....:)





atta..okay tak ma beli..
harga sangat berbaloi...
jimat banyak...:)



sape-sape nak beli..nak tanya harga..leh PM saye ..
tak leh nak cakap di sini..kang ada yang marah...ada yang tak puas hati..hehe..




take care...
have a nice day...:)




3 comments:

linda said...

syok la diha..berapa rm ni?mahal tak?

dieha said...

mmg syiok linda..saidatul xla boring..linda pun boley beli dkt danisya..leh bg dia nyanyi alphabet song tu...hehe..diha PM price dkt linda..

Anonymous said...

hye..tompang tanye..bape ye rege??-aqila-

Related Posts with Thumbnails